YAGO Opublikowano 14 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 ja to gdzies czytalem, tlok byl nowy, kompletny ze sfozniem i reszta i wszedl palcem, ciasno ale wszedl Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Umnie za cholere nie chciał wejsc. Ja kupiłem tłok niemiecki czyli orginał, tylko ze to był sam tłok i nic wiecej pierscienie musiałem kupic osobno tez niemieckie swozen zostawiłem stary bo jak wymieniałem łozysko igiełkowe na swozniu to odrazu go wumieniłem. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Jeżeli sworzeń da się włożyć do tłoka palcem ale ze znacznym oporem to jest wszystko OK. Sprawdz natomias czy niema zadnych rowków powstałych w wyniku zużycia pracy z łożyskiem igiekowym. Najczęściej są widoczne takie dwa rowki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi