aruss10 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak jak w temacie. Mam tego duzo po okazyjnych cenach. Duzo części silnikowych. Mozliwość sprzedazy wszystkich cześci za smieszne pieniądze. Zalezy mi na czasie. Nawet prosiłbym o jakieś info tel lub email skupu który sie zajmuję skupowaniem częsci. Informacje na tel 889187817 dzwonic po 15 na email [email protected] lub gg 7540203 ZAPRASZAM DOBRE CENY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Masz felgi do f2/f3? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aruss10 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://allegro.pl/duzo-czesci-za-grosze-ho...1349973021.html wszystko to co na aukcji cena dosc atrakcyjna. Felgi niestety zostają u mnie w moto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi