Skocz do zawartości

[Sprzedam] KOMBINEZON DWUCZĘŚCIOWY RST VOLTAGE rozm 54

oscar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

KOMBINEZON DWUCZĘŚCIOWY RST VOLTAGE rozm 54

CENA ZESTAWU: 800 zł ze slajderami, 750zł bez

Jak sie ktos zdecyduje to najlepiej odebrac w Warszawie osobiście - mozna bedzie zobaczyc ze kombi w idealnym stanie.

Kombinezon jak nowy - miałem go na sobie 6 razy raptem (spodnie tylko 2 razy). Ponieważ niewygodnie mi w nim - wole texy - sprzedaje, zeby nie lezal bezuzytecznie.

Zdjecia: >> LINK DO ZDJEC <<

Tak wyglada po przywdzianiu na czlowieka: zdjecie 1, zdjecie 2

Jedyna wada to urwany początek suwaka pomiędzy spodniami a kurtką (widać na jednym ze zdjęć) - można to łatwo naprawić. Ja praktycznie nie jeździłem w pełnym kombi, więc tego nie naprawiałem.

SPODNIE:

Materiał: Najwyższej jakości garbowana, licowa skóra bydlęca o grubości 1.2-1.3mm

Bezpieczeństwo:

Ochraniacze kolan KNOX

Slidery na kolanach

Podwójne i potrójne przeszycia nylonową nicią, 40-sto stopniowym ściegiem OXLEY w celu wzmocnienia narażonych na rozdarcie miejsc

Komfort:

Elastyczne wstawki (panele) kevlarowe, poprawiające swobodę ruchów

Neoprenowa komfortowa podszewka

Perforowane panele skutecznie chroniące w gorące dni i podwyższające komfort

KURTKA:

Materiał: Najwyższej jakości garbowana, licowa skóra bydlęca o grubości 1.2-1.3mm

Bezpieczeństwo:

Ochraniacze KNOX ramion i łokci

Podwójne i potrójne przeszycia nylonową nicią, 40-sto stopniowym ściegiem OXLEY w celu wzmocnienia narażonych na rozdarcie miejsc

Komfort:

Elastyczne wstawki (panele) airguard - TEXLAND

Neoprenowa komfortowa podszewka

Wypinana podpinka ocieplająca

Zamek do spięcia ze spodniami (360st)

Perforowane panele skutecznie chroniące w gorące dni i podwyższające komfort

ROZMIAR: UK 44 / EUR 54

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

• 2 tygodnie później...