oscar Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 KOMBINEZON DWUCZĘŚCIOWY RST VOLTAGE rozm 54 CENA ZESTAWU: 800 zł ze slajderami, 750zł bez Jak sie ktos zdecyduje to najlepiej odebrac w Warszawie osobiście - mozna bedzie zobaczyc ze kombi w idealnym stanie. Kombinezon jak nowy - miałem go na sobie 6 razy raptem (spodnie tylko 2 razy). Ponieważ niewygodnie mi w nim - wole texy - sprzedaje, zeby nie lezal bezuzytecznie. Zdjecia: >> LINK DO ZDJEC << Tak wyglada po przywdzianiu na czlowieka: zdjecie 1, zdjecie 2 Jedyna wada to urwany początek suwaka pomiędzy spodniami a kurtką (widać na jednym ze zdjęć) - można to łatwo naprawić. Ja praktycznie nie jeździłem w pełnym kombi, więc tego nie naprawiałem. SPODNIE: Materiał: Najwyższej jakości garbowana, licowa skóra bydlęca o grubości 1.2-1.3mm Bezpieczeństwo: Ochraniacze kolan KNOX Slidery na kolanach Podwójne i potrójne przeszycia nylonową nicią, 40-sto stopniowym ściegiem OXLEY w celu wzmocnienia narażonych na rozdarcie miejsc Komfort: Elastyczne wstawki (panele) kevlarowe, poprawiające swobodę ruchów Neoprenowa komfortowa podszewka Perforowane panele skutecznie chroniące w gorące dni i podwyższające komfort KURTKA: Materiał: Najwyższej jakości garbowana, licowa skóra bydlęca o grubości 1.2-1.3mm Bezpieczeństwo: Ochraniacze KNOX ramion i łokci Podwójne i potrójne przeszycia nylonową nicią, 40-sto stopniowym ściegiem OXLEY w celu wzmocnienia narażonych na rozdarcie miejsc Komfort: Elastyczne wstawki (panele) airguard - TEXLAND Neoprenowa komfortowa podszewka Wypinana podpinka ocieplająca Zamek do spięcia ze spodniami (360st) Perforowane panele skutecznie chroniące w gorące dni i podwyższające komfort ROZMIAR: UK 44 / EUR 54 Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nowa cena: -50zl czyli 750 ze slajderami, 700 bez Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi