ryba1001 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Już dawno po Borkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :( siema "stare japońce" formuła chyba faktycznie umarła :( - a było tak przyjemnie :) ps. zapodajcie kilka zdjęć ze zmian w Jagniątkowie :) może na zimne dni ktoś się odważy wybrać w "daleką" podróż :) tygrysek i matata w gotowości :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 www.domkiwgorach.euTam są jedyne publicznie osiągalne zdjęcia :)na początku grudnia będzie więcej zdjęć, będziemy robili środek :) A formuła, czy spotkanie zależy od ludzi. Jak ludzie chcą, to się wszytsko da zrobić. Tylko że najwcześniej wrzesień przyszłego roku, bo dopiero wtedy będę na stałe w chacie, a nie chciałbym Piaffe na głowę wszystkiego zwalać. Ale spoko - my się nie wyprowadzamy :icon_razz: Chyba że zrobimy spotkanie gdzie indziej. W końcu "piękna nasza Polska cała..." Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Siemka, jestem na tak i mam nadzieję że do września AT będzie już też w 100% gotowości, :("piękna nasza Polska cała..." to mi się też podoba :) Marcin zastanawia mnie jedno, jak utkneliście te 3 domki w Waszym obejściu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Siemka, jestem na tak i mam nadzieję że do września AT będzie już też w 100% gotowości, :("piękna nasza Polska cała..." to mi się też podoba :) Marcin zastanawia mnie jedno, jak utkneliście te 3 domki w Waszym obejściu???Ciężko było :D ale weszły. Popatrz na zdjęcia, za miesiąc będzie o wiele więcej zdjęć. Troszkę są ciasno, ale inaczej nie dało rady, a jeden to by na siebie nie zapracował. Mi to się widzi SSSJ na kempingu Czapla nad Jeziorem Nidzkim. :icon_rolleyes: Pięęękne miejsce... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) ale tam ognisk palić nie wolno :) ps.pomysł zacny - trza myśleć :) Edytowane 17 Listopada 2011 przez miras69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 wszystkiego naj na Święta i Nowy Rok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mi się bardzo podoba pomysł z jeziorem nidzkiem :-) Albo może gdzieś nad morzem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 a może DĘBKI :) mam tam sprawdzoną "metę" do końca stycznia lista chętnych, i wtedy podejmuję decyzję o organizacji SSSJ :) 1- miras 2- 3- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 a może DĘBKI :) mam tam sprawdzoną "metę" do końca stycznia lista chętnych, i wtedy podejmuję decyzję o organizacji SSSJ :) 1- miras 2- 3-Czyli morze? :) a poza tematem, widzę kolejne enduro Triumph Tiger :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 :) nuuuuuuuuuuuuuu ! zarąbisty sprzęcik !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Chętnie Wasze buźki zobaczę, więc jestem "ZA" 1- miras2-matata3- a poza tematem, widzę kolejne enduro Triumph Tiger :crossy:Do enduro to brakuje kilku centymetrów, ale i tak jest dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Hehe, fajnie byłoby zobaczyć wasze mordulki po raz kolejny :) jek się da to przybędę: 1- miras2-matata3-Peterek4- pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 JAGNIĄTKÓW !!! proszę się odezwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam ziomka na Waszym terenie od poniedziałku ! bójta się :) !!! ps. co na temat wielkiej wody myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Też się piszę gdziekolwiek będzie.1- miras2-matata3-Peterek4- Wopoz5- Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi