Skocz do zawartości

UWAGA!!VI SSSJ

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

:(

siema "stare japońce"

formuła chyba faktycznie umarła :( - a było tak przyjemnie :)

ps.

zapodajcie kilka zdjęć ze zmian w Jagniątkowie :) może na zimne dni ktoś się odważy wybrać w "daleką" podróż :)

tygrysek i matata w gotowości :) :) :)

www.domkiwgorach.eu

Tam są jedyne publicznie osiągalne zdjęcia :)

na początku grudnia będzie więcej zdjęć, będziemy robili środek :)

A formuła, czy spotkanie zależy od ludzi. Jak ludzie chcą, to się wszytsko da zrobić. Tylko że najwcześniej wrzesień przyszłego roku, bo dopiero wtedy będę na stałe w chacie, a nie chciałbym Piaffe na głowę wszystkiego zwalać.

Ale spoko - my się nie wyprowadzamy :icon_razz:

Chyba że zrobimy spotkanie gdzie indziej. W końcu "piękna nasza Polska cała..."

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Siemka, jestem na tak i mam nadzieję że do września AT będzie już też w 100% gotowości, :(

"piękna nasza Polska cała..." to mi się też podoba :)

Marcin zastanawia mnie jedno, jak utkneliście te 3 domki w Waszym obejściu???

Ciężko było :D ale weszły. Popatrz na zdjęcia, za miesiąc będzie o wiele więcej zdjęć. Troszkę są ciasno, ale inaczej nie dało rady, a jeden to by na siebie nie zapracował.

Mi to się widzi SSSJ na kempingu Czapla nad Jeziorem Nidzkim. :icon_rolleyes: Pięęękne miejsce...

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

a może DĘBKI :)

mam tam sprawdzoną "metę"

do końca stycznia lista chętnych, i wtedy podejmuję decyzję o organizacji SSSJ :)

1- miras

2-

3-

Czyli morze? :)

a poza tematem, widzę kolejne enduro Triumph Tiger :crossy: