sprite11 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 WitamyJa i AdBar z decyzją musimy poczekać do ostatniej chwili :icon_question: , wszystko zależy od pogody. Jesteśmy dobrej myśli, tylko my możemy uratować honor grupy warszawskiej i przybyć :crossy: . Pozdrawiamy 1. miras 692. Matata3. sprite11 ?4. AdBar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Siema! Zgadza się, dowaliło pół metra śniegu (bez picu, mierzyłem) łamało gałęzie po całym lesie a prund to może dzisiaj wieczorem będzie. I nie odśnieżam - samo stopnieje :icon_mrgreen: Na pewno nie będzie jak rozbijać namiotów, bo pod domem jest, delikatnie mówiąc, bagienko. No i chyba ognisko musimy zrobić koło szopki, bo gdzie indziej nie będzie jak. Ale poza tym słonko wyszło i dziś motorkiem śmigam, choć mało co się nim nie nakryłem jak się ślizgał po tym śniegu. :DAle gra muzyka, trasa jet przygotowana (z opcjami) więc się potwierdzajcie (albo nie) - grunt żeby było wiadomo ile luda będzie.Aha! I jak przyjedzie tylko miras i matata to też będzie fajnie - zrobimy traskę, jak to mówią, custom made pod klienta :D Siema!Matata slusznie zwrocil uwage ze data spotkania jest w plecy. Tj, chodzi o ten weekend, a nie o czw-piat-sob. To by bylo bez sesnu.Takze sorki jezeli ktos to inaczej zinterpretowal, czekamy na Bydgoszcz ( :) ) w piatek wieczorem Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) no i dupa :( ja tak to zinterpretowałem,i tak właśnie resztę "fikendu" mam ustawioną - w sobotę wieczorem muszę być w domuostateczną decyzję podejmę dzisiaj po południu, sorki za zamieszanie :( Edytowane 5 Maja 2011 przez miras69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) Ech zazdroszczę...To już drugie spotkanie które muszę odpuścić :sad: Tym razem komunia córki.. Życzę Wam dobrej pogody i mam nadzieję, że na jesiennym już się zobaczymy :crossy: :flesje: Edytowane 5 Maja 2011 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie łam się Ptaq, wygląda na to że nie dojdzie do spotkania, bo z tego co widać powyżej ostał nam się jedynie Matata. Znaczy, możemy sobie pojeździć :biggrin: ale wychodzi na to że imprezka się odwołuje :icon_rolleyes: Także spoko, nic się nie dzieje, może to i dobrze, bo u nas na podwórku sajgon i jezioro błotne...Coś się jeszcze wymyśli..... :icon_biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 W takim razie ja i AdBar też odpuszczamy :banghead: , ale jesienią już tak słodko nie będzie :crossy: warszawska grupa stawi się liczniej :crossy: . Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Coś się jeszcze wymyśli..... :icon_biggrin: Mówisz...? :icon_biggrin: Fajnie by było jeszcze spotkać się przed jesiennym SSSJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No i pozostałem sam na placu boju :sad: Cała idea sssj polega na spotkaniu sie większej liczby uczestników i wspólnym śmiganiu po winkielkach, ewentualnie zwiedzeniu tego i owego. Wszystko zależy oczywiście od inwencjii tworczej Kierownictwa całego zamieszania :clap: :notworthy: Widać matka natura nie chciała aby jej zakłócać wiosennego przebudzenia i jak na złość sypnęła śniegiem i zafundowała nam "arktyczne" temperatury. Jak powszechnie wiadomo jazda motocyklem ma być najprzyjemniejszą czynnościa jaką wykonuje się w ubraniu i tego staram się trzymać. Tak więc z żalem :banghead: muszę oświadczyć że sam nie bedę zwalał się na głowę Szanownych Gospodarzy, jak już robić zamęt to w grupie nie osobno :wacko: :sad: Coś się jeszcze wymyśli..... :icon_biggrin:Mówisz...? :icon_biggrin: Fajnie by było jeszcze spotkać się przed jesiennym SSSJ... Pożyjemy zobaczymy . Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 no i temat umarł :( możemy liczyć na następne SSSJ ? chętni do organizacji - odezwać się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja również chętnie się skusze na jesienne spotkanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 :( no i jesień zbliża się duuuuuuuuuuuuuuużymi krokami ! czyżby SSSJ przechodzą do "lamusa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Póki co - tak. Po pierwsze Piaffe ma na głowie o wiele za dużo spraw związanych z naszym przedsięwzięciem, po drugie wygląda jakby formuła się cośkolwiek zużyła. Co nie znaczy że imprez nie będzie, ale w tym roku to (przynajmniej u nas) się nie da. Ale zawszeć jesteś mile widziany Mirek :) tylko daj znać parę dni wcześniej :rolleyes: I cóż to za motór ja widzę w profilu? :biggrin: Edytowane 19 Września 2011 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, miło mi za zainteresowanie :) ku uciesze innych podróżujących ..... a co tam ! przy okazji pogadamy :) Jagniątków w pamięci pozostanie na zawsze :) - jak kierowaliśmy się na Austrię, to przystanek mieliśmy ok. 5 km od WAS :) ...ale nie chciałem takiej chołoty WAM na kawę pchać ?! :) http://www.lktwg.com/index.php/pl/strona-gowna-witryny/1-z-ostatnich-dni/261-66-fim-rally-2011-tulln-austria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Miras póki co wpadaj do Borek :)Formuła spotkania jest ok. :) :flesje: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 dzięki :) a kiedy te "Borki" są ? :):icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi