mike.kir Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam, Jak w temacie - kupie uzywany licznik uniwersalny. Najchetniej KOSO DB-01 lub Acewell ACE-2853 :smile: Jezeli chodzi o inne, to musi byc obrotomierz i najlepiej gdyby byl niedrogi ;) Pozdrawiam mike.kir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak w temacie - kupie uzywany licznik uniwersalny. Najchetniej KOSO DB-01 lub Acewell ACE-2853 :smile: Jezeli chodzi o inne, to musi byc obrotomierz i najlepiej gdyby byl niedrogi ;) .. Mam KOSO XR-SR - taki. W zestawie są sensory do licznika i temperatury. Dokupiłem do niego czujnik poziomu paliwa. Ale nie spełnia 2 warunków: 1. Jest nowy (nie zdążyłem go założyć i sprzedałem moto, a w nowym mam obrotomierz). 2. Tani to on nie jest :) - 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike.kir Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1. Jest nowy (nie zdążyłem go założyć i sprzedałem moto, a w nowym mam obrotomierz). 2. Tani to on nie jest :) - 650 zł. No wlasnie cena jest troche wysoka.. Jakbym mial 650pln, to bym nie szukal uzywanego ;) Ponizej 400 moge kupic nowe ale wlasnie najpierw wole sie rozejrzec za uzywka :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi