Madras Z750 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Na mojej na metce jest made in Romania :icon_rolleyes: no włąśnie w IM oglądałem ale niebieską i była za mała , potem mierzyłem chyba SP-1 i w końcu sam nie wiem , chodzi mi głównie o fakturę skóry , na fotkach RC-1 wygląda jakby skóra była prawie całkowicie gładka , moja ma wyraźną fakturę skóry ( skóra dosyć gruba) ale pozatym wszystko wydaje się być oryginalne zamki YKK , wycignąłem ochraniacz barkowy też ma napisy alpiny i chyba numery homologacji , więc jeżeli nawet podróba to dobrze wykonana cena promocyjna 1399zł :cool: zobaczymy po sezonie jak będzie wyglądać :biggrin: Edytowane 25 Listopada 2010 przez Madras Z750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) przeslij mi ze 3 foto w dobrej rozdzielczosci z przodu, z tylu i rozpieta to Ci powiem. [email protected] edit zdziwilbym sie gdybys trafil podrobe Edytowane 25 Listopada 2010 przez kacper1r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Na mojej na metce jest made in Romania :icon_rolleyes: no włąśnie w IM oglądałem ale niebieską i była za mała , potem mierzyłem chyba SP-1 i w końcu sam nie wiem , chodzi mi głównie o fakturę skóry , na fotkach RC-1 wygląda jakby skóra była prawie całkowicie gładka , moja ma wyraźną fakturę skóry ( skóra dosyć gruba) ale pozatym wszystko wydaje się być oryginalne zamki YKK , wycignąłem ochraniacz barkowy też ma napisy alpiny i chyba numery homologacji , więc jeżeli nawet podróba to dobrze wykonana cena promocyjna 1399zł :cool: zobaczymy po sezonie jak będzie wyglądać :biggrin: TO sie nazywa(ł) "kryzys" i związana z nim alokacja produkcji do tańszych miejsc . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Te rekawice sa w smiesznie niskich cenach, nieoryginalnych opakowaniach, roznia sie metkami. Mysle ze nie powinienes sie martwic, zreszta widziales te kurtki w Inter M?...rozni sie czyms? kupilem ostatnio w liberty motors carbon air gloves na lato i to jest chyba made in wietnam :icon_eek: To wcale nie takie proste. Rozpoznanie oryginałów a podróbek. Na mojej na metce jest made in Romania :icon_rolleyes: no włąśnie w IM oglądałem ale niebieską i była za mała , potem mierzyłem chyba SP-1 i w końcu sam nie wiem , chodzi mi głównie o fakturę skóry , na fotkach RC-1 wygląda jakby skóra była prawie całkowicie gładka , moja ma wyraźną fakturę skóry ( skóra dosyć gruba) ale pozatym wszystko wydaje się być oryginalne zamki YKK , wycignąłem ochraniacz barkowy też ma napisy alpiny i chyba numery homologacji , więc jeżeli nawet podróba to dobrze wykonana cena promocyjna 1399zł :cool: zobaczymy po sezonie jak będzie wyglądać :biggrin: Wklej zdjęcia i podeślij. Ja wszystkie swoje ciuchy mam z Chin, kupowałem w FC Moto. Wybaczcie, ale póki ktoś tu nie zmięknie, ceny nie zaczną być mniejsze to pie*dolę zakupy w polskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Fotki do porównania http://img87.imageshack.us/gal.php?g=1001536s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 org :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 org :lalag: No to super :buttrock: bo nie chodzi o tą wydaną kasę . chociaż 1,4 tys piechotą nie chodzi ale o to że nawet takie firmowe drogie rzeczy podrabiają i się człowiek dał nabrać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Oryginał, oryginał :) Myślałem, że osobno kupiona kurtka jest taka sama jak ze zestawu od kombiaka. A jednak są trochę inne. PS. Będziesz zachwycony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No to fajnie że oryginał , teraz trzeba szukać butów i rękawic i wiosny wyczekiwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No to fajnie że oryginał , teraz trzeba szukać butów i rękawic i wiosny wyczekiwać :) Oczywiście polecamy Alpinestars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Rękawice to oczywiście Alpiny będą ale buty to bardziej SIDI mi pasują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cześć! Jestem totalnym świeżakiem i szukam kurtki na pierwsze moto. Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/nowa-kurtka-rc1-alpinestars-motocyklowa-t-rc1-rc-1-i1563877683.html Powiedzcie proszę czy ta kurta jest coś warta :tongue: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cześć jeśli tak bardzo zależy Ci na znaczku to możesz kupić ale z tego co widzę po tej kurtce jest to tandetna Chińska podróbka która zaraz zacznie Ci się rozłazić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. W takim razie odpada. Wole kupić mniej znanej firmy ale oryginalną i mieć pewność ochrony. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Ambro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Oczywiście, że chamska podróba. Alina takiej kurtałki w ofercie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi