Maniek-J8 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No moge.. ale od wielu lat jak i teraz robi dla ojca do autobusów i cięzarówek szlify itd... nie powiem na tym sie zna..a wał od moto zj*bał i robi nam to naprawde po kosztach a ja wyjade teraz z tym wałem to lipa będzie; / taka to jest robota po znajomościach.... ;/ zrobisz jak zechcesz,ale jak nieznam sie to sie niepodejmuje czegoś.Może to nauczka dlacie byś niedawał roboty komuś kto może sie na tym nieznać.oceniam to tak jakbyś dał moto do malowania malarzowi,a nie lakiernikowi.Masz już drugi wał to niejest tragedia-udanego odpału :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no tragedi nie ma ;D jak robiłem na dniach szlif pod wossnera to wysyłałem do innego miasta ;D nie dałem temu co mi wał zje*ał . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 WITAM ! honda już poskładana smiga jak trzeba ! dziękuje wszystkim i pozdrawiam.Szoti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) POmyłka :biggrin: Edytowane 23 Listopada 2010 przez Ziuteek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi