Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Obadam jak będę miał chwilkę. U mnie z wyjazdem się też rozchodzi o plan - czekam na plan zjazdów w szkole, wtedy będę mógł na 100% sobie wszystko ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Obadam jak będę miał chwilkę. U mnie z wyjazdem się też rozchodzi o plan - czekam na plan zjazdów w szkole, wtedy będę mógł na 100% sobie wszystko ułożyć. oh tam... fantazjujesz... opuścisz pare zjazdów a czkawki nie dostaniesz ;) ja byłem na co piątym zjeździe a skrót magazyniera - mgr na drzwiach mam :buttrock: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 a do czech nie chcesz się przelecieć? to samo pytanie do Ciebie Wojtuś :) widze, ze ktos tu mnie pominal :evil: czyzby to jakas forma dyskryminacji :icon_razz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 widze, ze ktos tu mnie pominal :evil: czyzby to jakas forma dyskryminacji :icon_razz: ? myślałem że jesteś w Szkocji. to naświetl mi temat czy jesteś w Polsce czy gdzie pod koniec marca i czy do Szkocji lecisz z nami, bo mi się wydawało, ze przyłączysz się od Newcastle, coś tak chyba pisałeś? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Robas, ja już raz się za*ebałem :bigrazz: Więc wiesz... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mam tu cos dla was: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czy tam stoją z fotoradarami? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Roznie, bylem tam w czerwcu i nie pamietam kiedy mialem takiego rogala na gebie :biggrin: Jechalismy w ok 10 sprzeta, jechalem z przodu bo reszta cos zwalniala ;) Dojechalem do celu bez problemu a jednego z tych co z tylu zostali cywilny radiowoz zgarnal :icon_rolleyes: Predkosc mnie uratowala :bigrazz: Roznie to bywa, czasem stoja (lub jezdza nie oznakowanymi) ale jak na 4 lata jezdzenia (ok 30-40tys km) jeszcze mnie nie zatrzymywano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 myślałem że jesteś w Szkocji. to naświetl mi temat czy jesteś w Polsce czy gdzie pod koniec marca i czy do Szkocji lecisz z nami, bo mi się wydawało, ze przyłączysz się od Newcastle, coś tak chyba pisałeś? Do Szkocji mur beton jade i tak jak piszesz, przylaczylbym sie gdzies w okolicach Newcastle jak bedziecie znali konkretna date Waszego przyjazdu. Co do Czech, to musze zobaczyc czy urlop w robocie dostane, bo osobiscie zalezy mi bardziej na Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Robas to winklowanie to chyba takie lajtowe o takiej porze :rolleyes: Nie ma je*ania, nie ma jazdy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Robas to winklowanie to chyba takie lajtowe o takiej porze :rolleyes: Nie ma je*ania, nie ma jazdy :bigrazz: :notworthy: Każdy winkluje jak chce i odwaga pozwala, ostre połowanie radzę zostawić na tor :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Robas to winklowanie to chyba takie lajtowe o takiej porze :rolleyes: Nie ma je*ania, nie ma jazdy :bigrazz: mam nadzieję, że pojedziesz to zobaczymy kto komu dymek będzie wąchał ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) teeeeeeeeee spokój :biggrin: ja chcę w Szkocji być :crossy: Do Szkocji mur beton jade i tak jak piszesz, przylaczylbym sie gdzies w okolicach Newcastle jak bedziecie znali konkretna date Waszego przyjazdu. Co do Czech, to musze zobaczyc czy urlop w robocie dostane, bo osobiscie zalezy mi bardziej na Szkocji. Czechy to weekendowy wypad tylko piątek musisz wziąć wolny :lalag: Edytowane 20 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak przyłoży coś w okolicach 15 - 20 stopni to się zastanowię :wink: Raczej nie uśmiecha mi się sprzęta przed główną atrakcją remontować :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wy odrazu glebę przewidujecie... :icon_eek: będzie 15 stopni będzie dobrze tak wyjazd na 3 dni i będzie chyba ciężko żeby tą trasę machnąć... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi