Robas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ROzi jak przygotowania? :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) olej i filtr wymieniony, trochę szybko ale musiałem bo i tak przejechałem już 1200 km ponad 6000. jeszcze tylko komplet opon w tym tygodniu zamówię i klocki hamulcowe i czekać na godzinę zero :icon_mrgreen: :crossy:whistler wiesz juz coś? Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To kiedy tu bedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) dyzio 16-17 maja :)Rozi to jak przyjedziesz do mnie 13? Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No to sie miniemy, ja mykam 11go. Powodzenia :) aha, jezdzic po lewej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No to sie miniemy, ja mykam 11go. Powodzenia :) aha, jezdzic po lewej :icon_razz:szkoda :( a kiedy wracasz? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 1 czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) to pozamiatane... gdzie jedziesz?Rozi ŻYJESZ? :icon_twisted: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na poludnie, Hiszpania :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja lece z ekipą 30 kwietnia do Scotlandii, Dyzio.. czy wy tam przypadkiem, gdzies się z nami nie spotykacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 tzn z Dzikiem? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak, tak dokładnie :flesje: Bo cos dziku pisał, że ktoś tam bedzie z nami śmigał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W Inverness ma ktos na was czekac, a od nas tez ktos mial dolaczyc. Ja tym razem nie dam rady na to wyglada :/ spotkalem paru od was jakies 3 lata temu (Simson, Listonosz, Finchu) podczas ostatniej wizyty. Oj bolalo :flesje: Trzeba bedzie sie lepiej zgadac w przyszlosci, albo moze wreszcie ruszyc d*pe do was na zlot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) No ostatnio grubo było :flesje: Masz tu moje wypociny :buttrock: Sami Polacy.... :icon_mrgreen: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) orientuje się ktoś czy nie ma problemu żeby wziąć kuchenkę gazową na prom i żeby zabrać ze sobą cały kufer żarcia na wyspy? :) dla zainteresowanych posiadam jedno miejsce na promie z amsterdamu do newcastle na 15 maja Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi