Robas Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 koledzy jak wygląda kwestia rozbijania namiotów na dziko w Szkocji i Irlandii? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 koledzy jak wygląda kwestia rozbijania namiotów na dziko w Szkocji W Szkocji spoko, tylko sie komus w ogrodku nie rozbij :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 koledzy jak wygląda kwestia rozbijania namiotów na dziko w Szkocji W Szkocji spoko, tylko sie komus w ogrodku nie rozbij :laugh:cieszy mnie to. a czy w Anglii i Irlandii jest tak samo? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Z tego co mi wiadomo, w Anglii tylko pola namiotowe (ale niech Ci to ktos potwierdzi), o IRL niestety nie wiem. :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Dyziowg powiedz mi jak kształtują się ceny jedzenia (sklepowe) na wyspach bo ostatnio czytałem gdzieś, że ceny niewiele większe od polskich w co nie bardzo chce mi się wierzyć? Edytowane 8 Marca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Szczerze mowiac to nie wiem, bo dawno zakupow w Polsce nie robilem ;) Szukaj Lidla, Aldi, Tesco, Asda. No chyba, ze bedziesz mial czas rozgladac sie za Polskim Sklepem :laugh: Porozgladaj sie, niektore sklepy maja zakupy online i mozesz zerknac na ceny, np: http://groceries.asda.com/asda-estore/catalog/sectionpagecontainer.jsp?departmentid=1214921923758 Jaki macie przyblizony termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 koledzy jak wygląda kwestia rozbijania namiotów na dziko w Szkocji W Szkocji spoko, tylko sie komus w ogrodku nie rozbij :laugh:cieszy mnie to. a czy w Anglii i Irlandii jest tak samo? Raczej bez problemów. Namioty, to rzadki widok ze wględu na pogode. Co do cen, to tak jak Dyzio pisał,róbcie zakupy w hipermarketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 mamy z Rozim po 3 kufry więc chyba zabierzemy po jednym całym żarcia. zawsze będzie pod ręką, nie będzie trzeba się fatygować i czasu tracić :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Biorąc pod uwagę pogodę to mam pytanie jak kształtują się ceny za nockę w hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jakby co, szukaj domkow goscinnych Bed&Breakfast (B&B), albo hosteli http://www.hostel-scotland.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jakby co, szukaj domkow goscinnych Bed&Breakfast (B&B), albo hosteli http://www.hostel-scotland.co.uk/tanio wychodzą te B&B - 15 funtów, chyba że coś źle patrzę...czy jak będziemy chcieli brać na żywca to znajdzie się zawsze coś wolnego w tym okresie i ceny będą takie jak na stronie? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kurcze, nie wiem, ale £15 wydaj sie bardzo malo :/ Co do namiotow w Angli, z tego co ludzie w pracy mowia wyglada na to ze jest nielegalne, wiec chyba tylko pola namiotowe, chyba ze sie dobrze schowacie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Co do B&B w Irlandii to jest tego mnóstwo i nie trzeba nic wcześniej bukować, cena za nocleg to 20-40 euro. Hotel 70 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Rozi tak sobie myślę, gdyby czasu zabrakło to zamiast Irlandii uderzymy na Man :) a Irlandię przy okazji Islandii za dwa lata ;) sprawdź czy będziesz miał ważny paszport :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Hejka wszystkim, oddalem prace licencjacka to i wracam na forum wreszcie. Nowy layout nawet..no no:) Ale wracajac do meritum sprawy: egzaminy mam od 9maja do 24go. 29go mam slub w Polsce wiec musze byc w PL. Co do konkretnych dat kiedy mam egzaminy to jeszcze niewiem.. wiec pewnie na biezaco bede sledzil temat i dam Wam znac co i jak. Pozdrowionka!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi