potap Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam, mam Dniepra Mt 9 z napędem na kosz, więc dyfer jest od czegoś innego. Albo od 12 albo od 16 albo od MW, poleciały mi ostatnio dwa ząbki na talerzu i potrzebny jest dentysta. Pytanie brzmi, jak rozpoznać od czego jest to dyfer i czy różnią się one czym kolwiek? Chodzi mi głównie o talerz i wałek atakujący, bo na allegro znalazłem dyfer od mw, ale do 16 czy 12 nie bardzo jest dostęp, stąd moje pytanie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potap Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 naprawdę nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATAMAN1975 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 naprawdę nikt nie wie? Motocykle z napędem na kosz, to były mw 750, mw 650, mt12 z silnikiem dolnozaworowym, mt 16. Te starsze modele mw miały blokadę mechanizmu, taką dźwignię zaraz przy ramie i one wewnątrz się trochę różniły, ale wszystkie mają ten sam rodzaj talerza, który różni się od normalnego beznapędowego otworami na satelity. Możesz kupić jaki bądź, byleby był od napędowca.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potap Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 dzięki za odpowiedź. Zaryzykowałem i zamówiłem już wcześniej ;p ale fajnie, że wyjaśniłeś. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Popieram przedmowce, z tego co sie orientuje to wszystkie one mialy ten sam talerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potap Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Miały taki sam, wszystko pasuje, się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi