niedzwiadek204 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam wszystkich :smile: mam 16 lat i zastanawiam się nad wyborem jednego z tych motorków od czterech lat jeżdżę na skuterze przez ostatnie dwa lata często jeździłem na chopperze 125 ponieważ ma go mój tata... ostatnimi czasy zaproponował mi kupno własnego motorka ale z barku prawa jazdy wybór padł na crossa :biggrin: który byłby lepszy dla mnie? słyszałem że 450 jest łatwiejszy do ogarnięcia z racji że jest czterosuwem jest jeszcze jeden problem jestem trochę niski i nie wiem czy dam rade jeździć takim motorem mam jakieś 165cm wzrostu a crossy to wysokie motory , nie miałem nigdy okazji siedzieć na takim motorze może ma ktoś podobny wzrost i większe doświadczenie z motorami proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak po kiblu wsiądzesz na exc 450 to pozdrawiam. Zacznij od setki w 2t. motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 heh kamikadze kata szukaj po 2004, są mniejsze , 125 2T wystarczy na pierwszy rok do zapoznania się z tematem transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam wszystkich :smile: mam 16 lat i zastanawiam się nad wyborem jednego z tych motorków od czterech lat jeżdżę na skuterze przez ostatnie dwa lata często jeździłem na chopperze 125 ponieważ ma go mój tata... ostatnimi czasy zaproponował mi kupno własnego motorka ale z barku prawa jazdy wybór padł na crossa :biggrin: który byłby lepszy dla mnie? słyszałem że 450 jest łatwiejszy do ogarnięcia z racji że jest czterosuwem jest jeszcze jeden problem jestem trochę niski i nie wiem czy dam rade jeździć takim motorem mam jakieś 165cm wzrostu a crossy to wysokie motory , nie miałem nigdy okazji siedzieć na takim motorze może ma ktoś podobny wzrost i większe doświadczenie z motorami proszę o pomoc Po pierwsze EXC to nie cross, po drugie spuść trochę powietrza z balonika i daruj sobie EXC450 i EXC250 2T to nie są motorki dla zielonych, niech Ci ojciec kupi EXC125 albo EXC250 ale 4T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzięki za pomoc wydaje mi się ze to bedzie 125 2t a czy moj wzrost niebedzie przeszkadzał mi w jedzie na takim motorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam wszystkich :smile: mam 16 lat i zastanawiam się nad wyborem jednego z tych motorków od czterech lat jeżdżę na skuterze przez ostatnie dwa lata często jeździłem na chopperze 125 ponieważ ma go mój tata... ostatnimi czasy zaproponował mi kupno własnego motorka ale z barku prawa jazdy wybór padł na crossa :biggrin: który byłby lepszy dla mnie? słyszałem że 450 jest łatwiejszy do ogarnięcia z racji że jest czterosuwem jest jeszcze jeden problem jestem trochę niski i nie wiem czy dam rade jeździć takim motorem mam jakieś 165cm wzrostu a crossy to wysokie motory , nie miałem nigdy okazji siedzieć na takim motorze może ma ktoś podobny wzrost i większe doświadczenie z motorami proszę o pomoc Cześć. Nie masz pojęcia o czym piszesz. Poczytaj informacje na forum, żebyś chociaż jakiś mglisty pogląd na temat enduro miał i potem możemy rozmawiać. Pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi