Arni Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 G jest fajny, ale w teren można kupić wiele innych aut ktore podwoziem oferują to samo co G a są duuzo tańsze. Najciekawsze sa wersje amg i z bogatym wnętrzem co już nie zawsze występuje u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja jeżdzę patrolem y 61 z silnikiem 2800, auto w terenie sprawuje się wspaniale ale i w terenie i na ulicy pali jak smok. Sześciocylindrowy silnik spala średnio około 16,5 litra on/100 km. Osobiście mam w planie przesiąść się do jeepa z silnikiem 4,0 lub 5,2 oczywiście zagazowany. Zamieniłem się z kolegą na tydzień na takie auto - po prostu rewelacja. Pojeździłem i w terenie i trochę po ulicach, spalił mi w całym cyklu 14,7 litra gazu na 100km. Auto bardzo wygodne ,wypas full i naprawdę można tam wiele zapakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franeczek987 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 terrano ma najlepszy stosunek jakości do ceny Cytuj www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 6 Maja 2014 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi