Georg48 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakie zdanie o Yamasze ;Midnight,Star XVS950R :icon_exclaim: Ten motocykl ma 950 cm pojemności :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Proszę o wypowiedzi czy taki moto jest dobrym na długie trasy ;zalety i wady tego moto p.s napisze wrost .Będe miał forse za 3 miesiące na takie moto - nówka salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Może zanim napiszę odpowiedź to określ się co w/g Ciebie oznacza długa trasa, bo znam takich dla których wyprawa za miasto to już trasa. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Proszę o wypowiedzi czy taki moto jest dobrym na długie trasy ;zalety i wady tego moto p.s napisze wrost .Będe miał forse za 3 miesiące na takie moto - nówka salon. Jeśli chcesz konkretnych wieści o tym moto to zapytaj jego właścicieli, a nie rób tu zamętu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/137925-xvs-950a-midnightstar-v-star-950/ . A na "trasy" to się pewnie nie nadaje :icon_razz: Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senior111 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Szczęściarze ... jak tylko zobaczyłem ten motorek to zakochałem się w nim :) lecz jak na razie brak "drobnych" więc pozostaje mi tylko oglądać Wasze moto i czytać Wasze opinie.Krzychz, napisz proszę czy siedzisko nie jest zbyt nisko osadzone? Czytałem gdzieś takie opinie... dzięki za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam Jest temat o większym bracie 1300 (siostrze ?), jest o największym 1900 ale o "maluchu" nic nie znalazłem, więc pozwoliłem sobie założyć temat o najmniejszej gwiazdce pólnocy.Jestem szczęśliwym posiadaczem XVS 950A MidnightStar od lipca tego roku.Jest to moje pierwsze moto (nie licząc motorynki;-)), wcześniej trochę próbowałem na Shadow'ce użyczanej przez kumpla.Trochę wrażeń:Według mnie jeździ się całkiem przyjemnie, łatwo się prowadzi, w zakręty wchodzi elegancko - tylko te podnóżki - przy trochę szybszym i ostrzejszym wejściu nieprzyjemny zgrzyt o asfalt - całe szczęście, że nie są mocowane na sztywno tylko się odchylają.Następna sprawa to fabryczny wydech - piszą o tym koledzy przy okazji XVS1300 - tak samo - faktycznie bardzo cichy pomruk - ale zamówione już RoadBurnery i filtr K&N - mam nadzieję, że będzie znacznie lepiej.Ale ogólnie OK Pozdrowionka Krzychu, to Ty!? Czyżbym w wigilię odnalazł przyjaciela? Gorące pozdrowienia przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Faktycznie siedzenie jest stosunkowo nisko - ale nie powoduje to, że czujesz się niewygodnie - no chyba że jesteś bardzo wysoki. Ja mam 1,76m wzrostu i dla mnie jest jak najbardziej ok.Przy stojącym moto pewnie opierasz się na całych stopach. Siedzisz nisko - środek ciężkości jest niżej co powoduje bardzo przyzwoite pokonywanie zakrętów - tylko trzeba uważać na podesty - przy ciasnych zakrętach lubią się ocierać o asfalt.pozdrawiam Hej KrzyskuTak to ja. Równiez pozdrowionka dla Ciebie i szerokości w Nowym Roku.Mam nadzieję, że się spotkamy. Ostatni objazd po podkarpaciu był rewelacyjny.Trzymaj się mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Super, że to Ty. Musimy koniecznie w nowym sezonie cyknąć sobie jakąś traskę. Do zobaczenia. Wszystkiego naj w nowym roku, również Tobie życzę - szczególnie naj ładniejszej pogody i naj ładniejszych tras :happy: Edytowane 30 Grudnia 2011 przez forrest2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travisalo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam wszystkich, również posiadam 950, kupioną w zeszłym roku i mam takie drobne pytanko do posiadaczy, czy też macie takie problemy z zatankowaniem? Cholera najwiecej ile udalo mi si wlać to około 10L a bak ma 17L. nie wiem byc może coś robię źle, że co chwila mi pistolet odbija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senior111 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzięki krzychz za info, ja mam 186 cm i zakochałem się w tym moto ale obawiam się, że będzie wyglądał na mnie jak z młodszego brata :) Jak na razie nie miałem okazji go dosiąść ale mam nadzieję, że w tym roku zrobię przymiarkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travisalo Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, wlasnie zamowilem do swojego v-stara 950 wydech V&H big radius 2 into 2, a moje pytanie brzmi, czy przez wymiane wydechu bede musial wymienic badz dokupic jeszcze jakies dodatkowe czesci? Czy pociągnie to ze soba jakies kolejne zmiany? Np: moduł sterujący Cobra Fi2000r?Jestem jeszcze blady w temacie dlatego pytam.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi