rysiaczunio16 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mam takie pytanie chciałbym zmienic cylinder na 80 w benzer qeubec tylko nie wiem co jeszcze trzeba wymienic skuter z 2007 r przebieg około 7 tyś prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Prosze ktos mi pomoze pisac dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie wiem czy jest sens zmieniać. Wał korbowy będzie bardziej obciążony. Najlepiej z takim cylindrem można byłoby wymienić gaźnik (na większy), lub dyszę. Głowicę tez. Można pobawić się w wymianę rolek, albo i całego wariatora i sprzęgła. Wszystko to wiąże się z odpowiednim zestrojeniem tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Powiedz czy to ma sens i ile kasy bedzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dla mnie sens ma jedynie włożyć cylinder 60-65 ccm. Koszt 80-100 zł + robocizna+ regulacja gaźnika (ew. zmiana dyszy). Zyskasz mocy i nie bedzie ci pod byle górkę umierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 a na starcie też cos mu da bo narazie to na starcie on najbardziej umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Koszty będą takie za ile kupisz części. Zestaw 80ccm wymaga innej głowicy, chociaż na seryjnej też chodzi, ale gorzej. Gaźnik możesz zostawić tak jak jest, czasem nawet dyszy nie trzeba ruszać, tylko przeregulować gaźnik. Jeśli kumasz mechanikę to zmienisz zestaw sam w jedno popołudnie. Będzie wyraźnie mocniejszy na starcie, dwie osoby uciągnie bez problemu. Prędkość trochę wzrośnie. Na seryjnych rolkach poleci do 80km/h. Do kompletu cylinder-głowica-tłok należy dokupić uszczelkę pod wydech bo nie ma jej w komplecie. Reszta potrzebnych rzeczy tam będzie, uszczelki, zabezpieczenia itd. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 On mi ciagnie teraz do 85 km/h wiec ciekawe ile pójdzie teraz dzieki koledzy napewno niekupi chinskich czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Koledzy mam pytanie a za ile bym mógł go sprzedac około Benzer Quebec rok 2007 przebieg 7000 tys bezwypadkowy zero uszkodzeń prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Y? stary nie znasz takiej strony jak allegro ? Wpisz to co napisałeś tutaj tam i zobacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 kolego tylko ze na allegro niema ani jednego takiego skutera a jak jest to nowy wiec nie wiem i pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ale wyszukiwarka google działa: http://www.olx.pl/benzer-quebec-iid-82071819 Myślę że 2 tyś jak weźmiesz to maks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiaczunio16 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 dzieki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi