Myszaaak Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Podczas dzisiejszego odpalenia chopperka podczas postoju na podwórku po odpaleniu usłyszałem ciche tarcie trekotanie zlekceważyłem to i ruszyłem ale po powrocie dzwięk mocno się wzmocnił i teraz tego nie zignorowałem .Bardzo mnie to niepokoji Pstanowiłem zamieścić film na youtube lub wrzucie i prosił bym o ocenienie co się dzieje PS : nie znam się zabardzo na mechanice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ....................................................................................... PS : nie znam się zabardzo na mechanice zaprowadz to do jakiegos warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszaaak Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 to link do filmu http://w762.wrzuta.pl/film/70hIPlnaEJZ/kingroad_chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Jedź na serwis i niech wymienią Ci pół silnika. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Żeby jeszcze Wrzuta działała jak należy, to by się coś poradziło. Jedź do serwisu, albo od razu na złomowisko. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi