Piotrek992 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Czyli prawdopodobnie zaworki iglicowe. Na razie zobaczę co się będzie działo ze świecami. Jak będą czarne to się wezmę za te zaworki, jak brązowe to sobie dam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Oddałem moto do mechanika do regulacji gaźników. Zaworki iglicowe okazały się być w świetnym stanie ( ale zmienił mi je, bo o to prosiłem ). Przyczyną tych wszystkich epizodów były wyrobione w środku gaźniki ( "miejsca przyczepu wnętrzności" ) i dlatego pływaki opadły, uniemożliwiając domknięcie zaworków iglicowych. Mechanik założył tam jakieś blaszki żeby to wszystko podnieść i jest teraz super; motocykl reaguje na ssanie, o niebo lepiej się zbiera, trzyma wolne obroty, lepiej pali. Dzięki wszystkim za pomoc !!! P.S. Mogę sprzedać stare zaworki za pół-darmo jeżeli by ktoś chciał, bo naprawdę szkoda ich wyrzucać, nie są prawie wcale zużyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi