08kicek01 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzieki za info. bede mial blisko na zakupy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz3ms Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy skuterowcy też są mile widziani? Bo chętnie pomogę jak tylko będę mógł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Zapraszamy i skutery. Im więcej motomikołajów tym lepiej. Szerokości Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Czy potrzebujecie puszki na przewóz paczek? Moto niestety już zazimowane daleko stąd, ale całkiem pakownym autkiem dysponuje. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Czy potrzebujecie puszki na przewóz paczek? Moto niestety już zazimowane daleko stąd, ale całkiem pakownym autkiem dysponuje. Pozdro! Hejka! Na chwilę obecną mamy auto - to samo co w ubiegłym roku. Podeślij jednak nr kom. na prv. Odezwiemy się w miarę potrzeb :biggrin: Dzięki za zgłoszenie gotowości :notworthy: Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Do MotoMikołajek już niecałe dwa tygodnie ;) Szykujcie stroje, polerujcie maszyny i zaklinajcie pogodę :cool: Plan imprezy i trasa przejazdu jest TUTAJ :cool: Jest też plakat informujący o akcji. A dla tych, co zechcą się wykazać inwencją artystyczną i pomysłowością co do Mikołajowego stroju, polecam konkurs z cennymi nagrodami. Podczas imprezy wybrani zostaną NajMikołaj i NajMikołajka :) Szczegóły oczywiście znajdziecie TUTAJ :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Hej! Motomikołaje!!! Są nowe wieści na temat imprezy :cool: W koncercie finałowym w klubie Piwnica pod Harendą wystąpi zespół Kuśka Brothers :buttrock: Start godz. 19:00 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Roberto, potrzebujecie kogoś do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Hej, MotoMikołaje !!! Niech Was nie przeraża pogoda za oknem ;) Zasypało świat na biało... w związku z tym szykujemy plan awaryjny - tak, czy inaczej impreza się odbędzie :) Jeśli nie da się jechać na 2oo to na pewno damy radę pojechać na 4oo. Dzieciaki bardzo liczą na Waszą obecność, a ja wierzę, że frekwencja będzie większa niż w ubiegłym roku. Szczegóły pojawią się za dwa, trzy dni na stronie akcji. Ze swojej strony mam prośbę o pomoc. Na wszelki wypadek poszukuję możliwości pożyczenia quada na niedzielną jazdę. Oczywiście dopuszczonego do ruchu :cool: ... Może ktoś, gdzieś, coś... - chętnie nawiążę kontakt. Z góry bardzo dziękuję, Mikołaj Prowadzący :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nareszcie Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Hej, MotoMikołaje !!! Ho! Ze swojej strony mam prośbę o pomoc. Na wszelki wypadek poszukuję możliwości pożyczenia quada na niedzielną jazdę. Oczywiście dopuszczonego do ruchu :cool: ... Może ktoś, gdzieś, coś... - chętnie nawiążę kontakt. Z góry bardzo dziękuję, Mikołaj Prowadzący :crossy: Bedę w niedziele na quadzie, ale mam niestety tylko jednego, więc... :/ Wiem, ze w 3fun-ie jest wypożyczalnia, maszyny mają chyba porejestrowane, plakat imprezy u nich wisi, może 2Can zechce pomóc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_94 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie no jak taka pogoda się utrzyma, to niestety nie dam rady dokopać się do moto :banghead: w następnym roku może dałoby się to wcześniej zorganizować, przed premiera mikołajek, bo ciężko na 2oo coś w grudniu organizować. W tym roku mogę najwyżej trzymać kciuki i życzyć wam powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Drodzy Moto-Mikołaje a moze da sie przelozyc akcje na przyszlą niedziele? ;) Wg prognoz ma być zdecydowanie lepsza pogoda na 2oo :) Bo w taka pogode to nie da sie nawet z parkingu wyjechać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Nie ma mozliwości przełożenia akcji na przyszły tydzień ze względów organizacyjnych. Na tym jednym dniem pracuje sztab osób. Pracujemy od końca wakacji aby dopiąc wszystko, poczawszy od zezwolenia na przejazd kolumną pojazdów do wizyt w domach dziecka. Ale spokoje mamy plan B he he Wiadomosci już wkrótce. Szerokości Listek Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 wiem ze to zbyt duze przedsiebwziecie ;) tylko co to za Moto-Mikołajki jak nie bedzie mozna pojechac motocyklami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ...co to za Moto-Mikołajki jak nie bedzie mozna pojechac motocyklami :/ Na pewne sprawy nie mamy wpływu - możemy jedynie dostosować się do sytuacji i mimo wszystko stworzyć w tym dniu wspaniały klimat, zawieść dzieciakom prezenty i dać im trochę radości. W ubiegłym roku było nas całkiem sporo. Jestem przekonany, że w tym roku będzie nas jeszcze więcej :) I wszyscy będą mieli szansę odwiedzić dzieciaki zgodnie z planem tej imprezy :cool: Jak :icon_question: Szczegóły już wkrótce :cool: Pozdrawiam, Mikołaj Prowadzący :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi