jjank Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 poskładałem kawę, polatałem dzis nawet sporo, mozna powiedziec ze to moto to taki duzy i ciezki cross, zawias bardzo twardy, silnik agresywny, spalanie spore, zbiornik 8l wystarcza na bardzo krótko, ale moc jest naprawdę niezła, a mysle ze mozna jeszcze wydłubac parę KM, bo wydech seryjny jest dosc cichy i pewnie dławi, gaznik podcisnieniowy pewnie warto wymieniac na mechaniczny,mam juz do niego akcesoryjny wydech,moto słabo sobie radzi w ciasnym terenie, ale w otwartym jest masakra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex6 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Hej 😀Jest tu jakiś obecny lub były posiadacz Kawasaki KLX 650 C? Mam kilka pytań.Dostanę gdzieś serwisówke do tego modelu?Przeglądałem już forum, ale dostępny link z serwisówką mi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq924 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Witam czy znajdzie się ktoś kto mógłby udostępnić serwisówkę, byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi