gucio46 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 witam wszystkich forumowiczów kupiłem crf 450 2003r miesiąc temu motor sprawiował się wspaniale ogromna moc ;D. cieszyłem się zaledwie nim tydzień jechałem i nagle zgasł.długo się meczyłem aby odpalić niestety bez skutku wróciłem do domu okazało się że nie ma iskry ;/ sprawdzałem cewkę u elektryka i ok.wymieniałem swiece , kupiłem moduł nowy też nić nie pomogło nawet pożyczyłem od kolegi moduł miał nówkę i też nie ma iskry ;/ naprawdę już nie wiem co mam zrobić a chciał bym jeszce w tym roku się nacieszyć tym moto. czy miał ktoś taki przypadek ??? pomóżcie proszę ;( :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No to zostały ci dwie możliwości, fajka i elektrownia na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Obczaj magneto, czasami magnesy się potrafią odkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy7426 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 witam wszystkich forumowiczów kupiłem crf 450 2003r miesiąc temu motor sprawiował się wspaniale ogromna moc ;D. cieszyłem się zaledwie nim tydzień jechałem i nagle zgasł.długo się meczyłem aby odpalić niestety bez skutku wróciłem do domu okazało się że nie ma iskry ;/ sprawdzałem cewkę u elektryka i ok.wymieniałem swiece , kupiłem moduł nowy też nić nie pomogło nawet pożyczyłem od kolegi moduł miał nówkę i też nie ma iskry ;/ naprawdę już nie wiem co mam zrobić a chciał bym jeszce w tym roku się nacieszyć tym moto. czy miał ktoś taki przypadek ??? pomóżcie proszę ;( :banghead: WITAM ,KUPIŁEM HONDĘ CRF 450 Z BRAKIEM ISKRY ,OKAZAŁO SIĘ ŻE MAGNETO I UZWOJENIE BYŁO ZASYFIAŁE OPIŁKAMI I SZLAMEM.ISKRA JUŻ JEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi