the-one Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Najwyzsza cena za RF 900 na allegro to 10 300 ,- ale jest kilka za 10 000 zl i jesli sie potargujesz ze sprzedajacym to mozesz wyrwac jakas za okolo 9000 - 9500 zl. I jesli sie zdecydujesz to celuj w model RS-2 (po 95') pozdrawiam http://www.suzuki-rf.de/suzuki-rf900r.mp3 <<<< tu mozesz posluchac jak to cacko brzmi na seryjnym wydechu http://www.suzuki-rf.de/suzuki-rf600r.mp3 <<<< a tu brzmienie RF 600 - cudowne Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam. A nie myslales moze o ZZR 600? Znajomy ma takiego, 100KM spalanie 6-7l, wygodny i mysle ze w cenie 8-9tys bys cos znalazl z nowszych modeli (chyba po 93 roku). Pozdrawiam Marian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zastanawiałem się również nad zzr 600 ale wizualnie nie jest tak ładna jak RF :banghead: no i podobno w Kawasaki ramy nie są mocna stroną. Hmmm a może jescze chwilę poczekam dozbieram i kupie RF 900 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 RF 900 albo CBR 900 (SC 28) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Kufer blisko Ciebie moze znajdziesz cos ciekawego TUTAJ Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufer Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Dzieki za link juz przeglądałem ich ofertę i ciekawa jest CBR F2 i podoba mi się CBR 900 tylko jest juz trochę droższa. A w tej cenie można juz zacząć szukać np gsx-r 750 lub zx6r. Sam już nie wiem co wybrać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 warto dozbierac i wziac CBR 900 - napewno nie bedziesz zalowal...o ile rozsadnie i z glowa podchodzisz do motocykli... mozesz tez poszukac modelu SC 28 z pierwszych lat produkcji (podwojna okragla lampa) http://www.motobracia.pl/download/video/pl...q_xivid_web.avi <<< filmik przedstawia CBRe Fabiqa w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Kiedy zapala się kontrolka od rezerwy w suzuki rf 600 ile jest wtedy w baku paliwa???Bo w moim przypadku nawet jak jeżdze na rezerwie to kontrolka sie nie zapala(nie wyjechałem paliwa do końca z baku)motor ten mam od tygodnia więc stąd to moje dla niektórych proste pytanie może się wydać.i czy tak powinno byc ze paliwo się kończy gdy kranik jest pozycji standartowej a kontrolka sie nie zapala?Może ktoś z większym doświadczeniem będzie mi mógł udzielic odp. POADRAWIAM wszystkich na jednośladach!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mam pytanie do osób znających temat ile kilometrów srednio wytrzymuje łancuch rozrządu w suzuki rf600?Czy są jakieś charakterystyczne objawy wskazujące na zużyty łańcuszek rozrządu (stuki lub tarcia)?I ewentualnie ile taka przyjemność kosztuje?czy ktoś zna przypadek że taki łąncuch sie zerwał? POZROWIENIA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY TO PRZECZYTAJĄ I ODPISZĄ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 witam. miałem kiedyś RF 600 i chciałem wymieni takowy łancuszek. Cena samego łańcuszka to ok 200zł nie licząć oczywiście ślizgów. Z wymianą jednak zależy gdzie trafisz. Jedni są zwolennikami zakuwanie i przeciągania, a inni rozpoławiania silnika ( w RF łancuszk idzie niestety między 2 i 3 cylindrem :icon_twisted: ) Objawy?? pomimo wyregulowanych gaźników będą pulsacje obrotów silnika. pozdro P.S. majlepiej spytaj w serwisie bo ceny mogły się zmienić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a Ja mam male pytanko do was...gozdzik77 jestes zadowolony z RF ...a Ty bartusdr byles zadowolony ? bo zastanawiam sie nad kupnem tego motocykla nie sa drogie roczniki nie az takie stare i wyglad mi sie ich podoba...ale slyszalem ze sa wadliwe i duzo oleju zrą czy to prawda ? sorki za off topic ale nie bede specjalnie nowego tematu zakladal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ale slyszalem ze sa wadliwe i duzo oleju zrą czy to prawda ? zrobiłem swoją RF około 6000km i nie wzięła mi nic oleju :icon_mrgreen: a co do prowadzenia to bardzo spokojny i wygodny motocykl ( mam na myśli kierowcę :icon_twisted: bo pasażer to już inna bajka :icon_twisted: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 a Ja mam male pytanko do was...gozdzik77 jestes zadowolony z RF ...a Ty bartusdr byles zadowolony ? bo zastanawiam sie nad kupnem tego motocykla nie sa drogie roczniki nie az takie stare i wyglad mi sie ich podoba...ale slyszalem ze sa wadliwe i duzo oleju zrą czy to prawda ? sorki za off topic ale nie bede specjalnie nowego tematu zakladal pozdrawiam gozdzik77ja mam swoją rf600 dopiero od miesiąca i jestem z niej bardzo zadowolony zrobiłem ok.1300km.i powiem ci szczerze ze dolałem może 100ml. oleju więc chyba nie bierze zbyt wielea co do skrzyni biegów to nie ma rzadnych problemów (odpukać). bardzo fajny motor jak za te pieniądze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 sooorrrry panowie za off topic ale jak mowa o RFie to sie podpinam jak wygląda spalanie w 600 :clap: i czy warto inwestować pieniązki w ten sprzet :clap: bo jestem chory na to moto od lata 2003 kiedy zostałem plecakiem na tym sprzęcie.... i jeszcze jedno czy warto rozglądac sie za jakims konkretnym rocznikiem :) dzieki i pozdro ;) ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 sooorrrry panowie za off topic ale jak mowa o RFie to sie podpinam jak wygląda spalanie w 600 :clap: i czy warto inwestować pieniązki w ten sprzet :clap: bo jestem chory na to moto od lata 2003 kiedy zostałem plecakiem na tym sprzęcie.... i jeszcze jedno czy warto rozglądac sie za jakims konkretnym rocznikiem :) dzieki i pozdro ;) ....... gozdzik77 powiem tak za te pieniądze i z tych lat 1993-1994 trudno znaleźć lepszy sprzęt!no i ten wygląd!!! mój model pali tak od 6l. jak się jeździ spokojnie a ile na max. to nie wiem.co do rocznika to raczej powinieneś bardziej zwrócić uwage na stan tech. i jakie miał przygody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi