Tomcio18 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam! Dopiero załozyłem konto na tym forum i nie jestem obeznany co gdzie i jak moge szukac ;/ Mam takie pytanie czy nie wiem ktos kto moze miec kompletny silnik do kawasaki kx 125 przedział wiekowy 99-02 Jak ktos miałby jakies info to napiszcie mi jak mozeci Dzieki z góry Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A dlaczego chcesz cały silnik? Starego nie da się reanimować? Kupisz używany i po kilku jazdach okaże się że wymaga kosztownych wymian. (regeneracja cylindra nikasil + nowe uszczelki i tłok od 1000 do 1300, łożyska na wał 200 zł to tylko przykładowe ceny nie licząc robocizny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio18 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A dlaczego chcesz cały silnik? Starego nie da się reanimować? Kupisz używany i po kilku jazdach okaże się że wymaga kosztownych wymian. (regeneracja cylindra nikasil + nowe uszczelki i tłok od 1000 do 1300, łożyska na wał 200 zł to tylko przykładowe ceny nie licząc robocizny). Mój silnik jest dobry ale chce drugi na wszelki wypadek wyrpontuje go żeby stał jakby co nie tak by było z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Szkoda kasy na 2 silnik, KX to nie jest karetka ani taksówka. Nie musi być na chodzie 24h na dobę. Jak coś rzeczywiście padnie to przynajmniej będziesz miał kase na prawdziwy, porządny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio18 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Szkoda kasy na 2 silnik, KX to nie jest karetka ani taksówka. Nie musi być na chodzie 24h na dobę. Jak coś rzeczywiście padnie to przynajmniej będziesz miał kase na prawdziwy, porządny remont. No dzieki za podpowiedz jak cos to sie jeszcze nad tym zastanowie ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi