Krempy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam. Podczas gdy tylne koło się kręci z okolic łańcucha wydobywają się dziwne dźwięki. Coś w rodzaju brzdękotania? Honda jest z roku 2007 w czterosuwie. Dźwięki zaczynają się od ok 25km/h. Wystarczy postawić motocykl na główną centralną stopkę wrzucić piątkę i ustawić na jałowych obrotach? Czy mój problem jest 'normalny' i nie ma się czego obawiać? Pozdrawiam Patryk. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Po co wrzucasz piątkę na biegu jałowym? Nawet na postoju silnik będzie szarpał i łańcuch będzie wydawał niepokojące dźwięki. Nie kombinuj, chyba sam sobie wynajdujesz problemy. W czasie NORMALNEJ jazdy jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Podczas normalnej jazdy jest tak samo, wszystko zaczyna się przy 25km/h. Gdy to zauważyłem postawiłem na stopkę, wrzuciłem 5 i potwierdziło się to, że coś słyszę. Na postoju, lub na niższym biegu niż 3(jałowe na stopce itd) to nic takiego nie słychać. Edytowane 3 Października 2010 przez Krempy Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi