sajmon Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Właśnie na co się zdecydować XL500R 1984r, zadbana bez dodatkowego wkładu, czy KLR 250 z 1988r, do remontu (na szczęści w silniku niewiele ale z zewnątrz do wymiany sporo).W sumie koszt po naprawie (przeliczyłem) tej KLR zbliży się do ceny za XL.Mam problem, bo naprawdę nie wiem na co się zdecydować. KLR to nowszy motocykl-chociażby posiada tarcze, a nie bębny i filtr oleju.Dajcie znać co o tym myślicie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 JA polecałbym XL500naprawde dobry sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Cze....Zdecydowanie Honda Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Bież Honde, bo jak kupisz tą KLR i zaczniesz ją robić to się okaże że zrąbane są jeszcze inne klamoty to wydasz sporo więcej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Co honda to honda - trwała i niezawodna. Poza tym jak masz egemplaż w dobym stanie to znaczy ze bedziesz tylko smigał i nic przy niej nie robił.Najlepszym wyjsciem było by kupić XL 600 ale to wyższa cena :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi