Piotrek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Wszystko na aukcji. ALLEGRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Oglądałem i słyszałem - polecam :bigrazz: Czemu sprzedajecie ? Koniec z moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Coś innego się marzy, może mniej efektownego, ale bardziej uniwersalnego, np cbf 1000. A poza tym ja i ojciec mało śmigamy, więc jeden sprzęt w zupełności wystarczy. Na wiosnę seven fifty idzie na sprzedaż i kupimy pewnie tego cbf 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi