dager Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witajcie. Przejeżdżając po jakichś wybojach zaryłem rurą kolektora od dołu motocykla w wystającą betonową płytę. Durna odstająca płyta, niewidoczna puki się na nią nie wjechało. Na szczęście było to może 5 km/h, wole nie myśleć co by było jakbym miał normalną prędkość. Tak czy siak zrobił się lekki płaski wgniot na rurze jak na zdjęciach: Zdjęcie1 Zdjęcie2 Zdjęcie3 Po tym przejechałem z 50km i nic się nie działo, nie czułem żadnej różnicy. Wole jednak zapytać, mam coś z tym robić, naprawiać, wymieniać czy cokolwiek czy mogę olać i jeździć tak jak jest? Czemu w tym miejscu rura jest szersza, tam wewnątrz jest jakiś filtr czy cokolwiek co mogło się uszkodzić czy nic? Liczę na pomoc z Waszej strony, bo w warsztacie to oczywiście powiedzą że trzeba wymienić, albo inne cuda oferując standardowo swoje ceny z kosmosu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zostawić i nie ruszać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zostaw, ja w swojej 954 też kiedyś przypie*doliłem o krawężnik wgniatając delikatnie rurę, nie zauważyłem żadnej różnicy w charakterystyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nawet nie widać wgnioty, tylko rysy. Zostaw to w spokoju :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dager Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Rzeczywiście zdjęciach nie widać wgniotu tylko same rysy, ale fakt że takowy jest-: 0,5cm, może centymetr (teraz już nie pamiętam) wgłąb kolektora. Tak czy siak dzięki, w takim razie nic z tym nie robię. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi