Viktoria Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Więc... miesiąc temu zdałam na B(za pierwszym razem), a wczoraj na A :> Co prawda za drugim podejściem... Gdyż po raz pierwszy miałam nagłe spotkanie z asfaltem, i oblałam... No ale jest prawko, jest impreza :buttrock: :D Jeszcze tylko moto brakuje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no nic tylko pogratulować victorii :lalag: pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 czyli Victoria Powodzenia w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dobrego zakupu i dużo latania ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 gratulować ! gratulować ! Życzę jakiegoś fajnego moto i bezpiecznego śmigania ! Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi