TWISTER Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Łukasz, a czy ten zacisk będzie pasował pod mocowania MZ'towskiego zacisku ?? Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Ej Tak przy okazji spytam ile moze to cacko kosztowac (tzn ten zbierak/zabierak czy jak to tam sie nazywa)!!!Mowic konkretnie!!! Prosil bym bez wypowiedzi typu ,,MALO,,!!!!! Z Góry dzieki!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 heh myslalem z drozsza jest :roll: !!!Rysiek wielkie dzieki!!!! :arrow: Trzym sie :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 jak juz myslisz nad tarcza z tyBu to zalóz z przodu druga bo ja mam in zaje......... wyglada jak by byly dwie a moze tez zaloze sobie z tylu :banghead: Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 WitamJA powiem ta nie łatwo piernąć w kołek i parasol zrobić......Mi się wydaje że popmke i zacisk zamontować to jest pestka w porównani do prostego przykręcenia tarczy do koła ja włąśnie kombinuje jak to ładnie zrobić myślałem ze wiem jak to zamontowac ale się pomyliłem i jeśli macie jakieś konktetne propozycje a najlepiej jakieś zdjęcia i dokładny opis jak to zrobić to zapodajcie.......Bym był wdzięczny :P Aha podobno jest/był temat jak to zrobić możecie mi podać link do tego tematu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Panowie dyskutanci mam dla Was propozycję :Jest niedziela, macie dużo czasu i zanim zaczniecie kombinować przy hamulcach uzupełnijcie dane w swoim profilu albo na same święta dostaniecie forumowy urlop wypoczynkowy.Mam nadzieję że jasno się wyraziłem.Wesołych Świąt Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ostrzegałem każdego z Was na PW.U niektórych poskutkowało i za to im dziękuję.Niepoprawni mają urlop na 4um a przed sylwestrem sprawdzę czy się poprawili.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi