Bartosz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 :D nikt nie odpowiedzial na mojego posta na temat tuningu knighta :D jestem zawiedziony czy na prawde nikt nie wie jak podniesc moc rycerzaalbo ogolnie 4suwa??ODPISZCIE :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja CI powiem ze tuning Rycerzyka będzie bardzo ciężki i robia to fachowcy z Poznania :-) (moze w innych miastach tez nawet sami motonici) ale ja znam jednego kolesia co ma Rycerza z Poznania i moc okolo 8 KM........... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 milo mi ze odpisales :D ja mam kontakt do chlopaka ktory ma a raczej mial rycerza i ciagnal mu ponoc 90km/h i sam sie bawil w tuning nie chial mi do konca powiedziec co zrobil ale rzucil ogolniki takie jak zebatki filtr itd a z filtrem powietrza mnie zadziwil bo powiedzial ze standartwoy zastapil membrana podziurawiona i nasaczona jakims plynem????moze ktos zna takie cos:-)?????????????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 To co ty jeszcze sobie z tym wydechem nie poradziles? Tosz znalezles strone gdzie jest to dosc dokladnie opisane :D Ale mimo to wlasnie tez slyszalem o ludziach z Poznania ktorzy sie tam tym paraja moze poszukaj kogos na forum kto by mogl Ci przyblizyc Co i jak :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 siemanko! powiem wam ze mam własnie takiego kilku miesiecznego knighta i kurde moj jedzie 80km.h z blokadą!!!!! a bez blokady mysle ze pojedzie ponad90!!!! jezeli chodzi o tuning to odezwijcie sie do mnei to podam wam adres servisu knightów i tam oni wam profesjonalnie stuniungują!!!!!tak ogólnie to te motorki to są padaki ale da sie nimi jezdzic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 no ja myślę, że trzeba uciec sie do uniwersalnej metody wstawienia stożkowego filtra powietrza :D to chyba najlepsze rozwiązanie, przynajmniej częściowego tuningu :P możesz potem pokombinować i popytać sie w serwisach czy nie mają jakiś kontaktów do ludzi zajmujących sie takimi rzeczami :wink: kup na początku stożkowy filtr powietrza :) to na początek wystarczy :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Moim zdaniem to nie baw się w tunning bo to przecież chopper i moc i prędkość wcale nie jest taka ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja myślę, ze każdy motor można tuningować :) to zależy od potrzeb i chęci użytkownika :wink: jeśli chłopak chce to jego sprawa :) niech przykładem stuningowanego chopera będzie V-rod, aż grzech nie wstawić tam stożka :wink: (o ile można uznać go za chopera....) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja myślę, ze każdy motor można tuningować :) to zależy od potrzeb i chęci użytkownika :wink: jeśli chłopak chce to jego sprawa :) niech przykładem stuningowanego chopera będzie V-rod, aż grzech nie wstawić tam stożka :wink: (o ile można uznać go za chopera....) :D masz rację, ale mi poprostu chodziło że jest fajny sam w sobie i tunning nie jest koniecznyale jesli ktoś chce to wiadomo że wszystko można stunningować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ciężko jest dyskutować na temat tuningu... to jest sprawa gust i chęci :) ja lubię tuning, ale nie do przesady... nie lubię odstawiać takiej wioski, że nakleję sobie logo Malossi i już będe mieć sprzęt po tuningu... :wink: po prostu motocykliści są podzieleni na dwie grupy: grupę szaleńców czerpiących przyejmność z jazdy i prędkości i grupę ludzi spokojnych czerpiących przyjemność z powolnego turlania sie po ulicy i słuchaniu pięnie ryczącego wydechu... Ci pierwsi mają maszyny o pojemności 1000 i mocy ponad 150 KM, a Ci drudzy pojemnością wcale nie odbiegają od nich, bo mają nie raz motocykle o pojemności 1500, ale ich moc jest nawet 3 razy mniejsza!! dlatego musisz sie zdecydować do której grupy należysz :wink: pocieszę Cię, że wszyscy motocykliści to jedna wielka rodzina do której należy nawet zwykły zapaleniec posiadający zwykłą WSK-ę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 a czy do tej rodziny zaliczasz tez posiadających 20 letniego simsona enduro :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 każdy o takich zainteresowaniach jak dwa kółka napędzane silniczkiem :), nie ważne czy masz komara czy też Gsx-r 1000. ważne, ze lubisz zapierdzielać i masz do tego duże chęci :wink: to sie liczy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi