Damiano Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No więc kupiłem tą białą, jak na 17 lat to wydaje mi sie że nie jest źle, kilka pierdółek jest do zrobienia ale nie przejmuje sie tym. Natomiast jedno mnie troche martwi przy odpalaniu gdy kręci czasem go zdławi tzn. kręci normalnie i nagle jak by go coś przyblokowało na chwile i kręci dalej co to może być po za tym jak na razie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No więc kupiłem tą białą, jak na 17 lat to wydaje mi sie że nie jest źle, kilka pierdółek jest do zrobienia ale nie przejmuje sie tym. Natomiast jedno mnie troche martwi przy odpalaniu gdy kręci czasem go zdławi tzn. kręci normalnie i nagle jak by go coś przyblokowało na chwile i kręci dalej co to może być po za tym jak na razie ok. Jeśli aku sprawne to możesz mieć problem z rozrusznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Będe sie musiał temu bliżej przyjrzeć czasem jest tak że kręci normalnie, a czasem go zdusi prawie do zera i po chwili kręci dalej. Akumulator jest sprawny bo chyba nie było by tak że kręci normalnie a po chwili ledwo co i za chwile dalej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mysle ze tulejki w rozruszniku sie juz koncza , ale to nie problem . ciesz sie z nabytku. pojezdzij z tydzien-poznasz o co kaman i wtedy jakis pakiet startowy mu zrob ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gratuluje nabytku i powodzeniaq w naprawach, oby sie nie psul za czesto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kiedys mialem cinkusia 750 i byl bezawaryjny,tani, i malo palil jakies 4 litry po miescie. ale po jakim miescie? No więc kupiłem tą białą, jak na 17 lat to wydaje mi sie że nie jest źle, kilka pierdółek jest do zrobienia ale nie przejmuje sie tym. Natomiast jedno mnie troche martwi przy odpalaniu gdy kręci czasem go zdławi tzn. kręci normalnie i nagle jak by go coś przyblokowało na chwile i kręci dalej co to może być po za tym jak na razie ok. moze przewody wysokiego napiecia do wymiany? Jak to jest czy 1.6 serio nie pali więcej niż 1.4? teoretycznie natomiast praktycznie moze byc zupelnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jutro robie jej serwis, olej+ filtr, filtr powietrza, zajrze do świec, płyn hamulcowy, musze sie dostać do szczęk bo są słabe hamulce z tyłu. Na kanał musze jechać przejrzeć ją od spodu i zobacze co dalej. Jakim olejem ją zalać żeby był dobry i w miare tani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mobilem 10w40 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Orlenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam pytanie czy dam rade wyjąć rozrusznik, jeżeli podniose przód i od dołu go wykręcić. Czy raczej musi być kanał, lub podnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 w 2.0 8v da się od góry, potrzebny tylko pneumat do odkręcenia 2 śrub mocujących + elektryka 1.6 też powinno się udać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Było ciężko ale dało rade, troche górą troche dołem i sie udało. Jutro zaniose do jakiegoś elektryka myśle że zrobi szybko i dobrze. Troche pojeździłem i coś już moge powiedzieć, silniczek tryka bardzo ładnie skrzynia też, zawieszenie ok żadnych luzów nie ma, musze tylko ustawić zbieżność bo jak puszcze kiere to troche znosi na prawo i kiera też jest ustawiona w prawo lekko, Wymienie jeszcze szczęki z tyłu, świece i troche gazu przykręce bo wychodzi mi 11l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 powinien spalac ok 7-8l/100 Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) gaz na analizatorze ustaw nie ustawiaj na oko bo zawory wydechowe wypali lepiej jak spali ciut więcej niż ma być za ubogo Edytowane 27 Września 2010 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Okazało sie że rozrusznik wyzionął ducha, poodklejały sie magnesy, szczotki wytarte. Nie opłacało sie go naprawiać, podjechałem na złom kupiłem, sprawdziłem u elektryka złożyłem i jest ok. Z każdym dniem astra jest w coraz lepszym stanie co mnie bardzo cieszy :bigrazz: Dzięki wszystkim za pomoc, jeżeli będe miał jeszcze jakie pytania będe pisał. W sobote lub niedziele zrobie polerke bo lakier zaniedbany jest troche i wrzuce foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi