Gość Lefthandy Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam, Czy są w Polsce firmy które robią takie widelce? http://www.acmechoppers.net/images/product..._MID_CHROME.jpg I ile coś takiego może tutaj kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 sa ludzie co sie tym zajmuja ale koszty takiego wykonania to napewno ponad 7tys pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurider Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 w Poznaniu już 15 lat temu kumpel zamawiał u Rysia Petrusa coś takiego do trajki. robione na zamówienie pod wymiar czy rysunek. Nie było aż takie drogie, ale nie wiem czy nie powinien mieć atestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wszystkie części powinny mieć atest, ale kto to sprawdzi? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ale nie wiem czy nie powinien mieć atestu. W PL nic nie musi mieć atestu. :biggrin: :buttrock: Zawias git jest, niejeden taki w PL powstał ale ich wygląd czasem budzi odrazę. Najładniejszy jest tylko oryginał czyli .....oryginał albo jego reprodukcja, dostępna u każdego dealera akcesoriów HD. http://z.about.com/d/motorcycles/1/0/J/Q/-...r_Static_TR.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 qurimku, pamietam tak ze 20-25 lat temu jak bawilismy sie Emkami i Kaskami, mialem kumpla co pracowal w zakladach precyzyjnych na Woli i takie cudenka dorabial do sprzetow :crossy: :buttrock: Teraz tez spokojnie takie cos zrobia na zamowienie :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Majkelku PeeLku :biggrin: wiem że takie cuda rzeźbiono już od dawna. I nadal się rzeźbi, np. do trajek. Sam też będę kiedyś rzeźbił takie cudo, jak przyjdzie na to czas. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 sie rzezbi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No ale Lefty nie wiedzial i ma dylemat :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Chciałbym, żeby to było dobrze zrobione i nie za 7tysi bo tyle nawet nie kosztuje sprzęt, do którego chcę to wstawić. Ten konkretny na zdjęciu kosztuje ok. 1200$ z groszami i wydawało mi się, że to drogo... W PL nic nie musi mieć atestu. :biggrin: :buttrock: Zawias git jest, niejeden taki w PL powstał ale ich wygląd czasem budzi odrazę. Najładniejszy jest tylko oryginał czyli .....oryginał albo jego reprodukcja, dostępna u każdego dealera akcesoriów HD. http://z.about.com/d/motorcycles/1/0/J/Q/-...r_Static_TR.jpg Qurim jest jakiś katalog online tych akcesoriów z cenami? Wszystkie części powinny mieć atest, ale kto to sprawdzi? :bigrazz: Jak jest z rejestracją takich customów w PL, dużo szarpaniny i udowadniania, że "czarne jest czarne"? Edytowane 22 Września 2010 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) A masz tu oryginalny przód HD tego typu. Czerstwo wygląda ale da się odbudować, są zestawy naprawcze dostępne. http://allegro.pl/harley-davidson-przednie...1238784065.html Katalog jest papierowy np. W&W a on-line możesz ściągnąć pdf z V-Twin MFG i na ich stronie szukać ceny wg. nr. części. Interesują Cię katalogi nr.1,2 oraz 4 : http://www.vtwinmfg.com/Catalog1/VTwinCatalogIndex1.htm Tutaj wrzucasz nr. części z katalogu i widzisz cenę: http://www.vtwinmfg.com/NewVtwinWeb/PartPricePicInput.jsp Miłego oglądania. Edytowane 26 Września 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dzięki. Kurcze ilość tego mnie przytłoczyła. No fakt, ceny tych widelców są mniej, więcej zbliżone: 1400-2000$ A mam pytanie: REPLICA FLATSIDE SHOVEL LONG BLOCK, 74" za 5,713.69 $ to dużo za taki silniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Lefty ze swojej Chondy Szadol cudenka nie zrobisz wiec po co te dywagacje ??? :icon_mrgreen: Zostan lepiej przy minetowozie .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Lefty ze swojej Chondy Szadol cudenka nie zrobisz wiec po co te dywagacje ??? :icon_mrgreen: Zostan lepiej przy minetowozie .... Majkel, nie twój zas*any interes. A po drugie - pieprzysz. Zobacz sobie jakie customy ludzie robią na bazie mojego minetowozu: http://www.extreme-scooters.com/store/imag...cc-chopper3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki. Kurcze ilość tego mnie przytłoczyła. No fakt, ceny tych widelców są mniej, więcej zbliżone: 1400-2000$ A mam pytanie: REPLICA FLATSIDE SHOVEL LONG BLOCK, 74" za 5,713.69 $ to dużo za taki silniczek? Optymalna cena. Używany Shovel z oryginału może kosztować więcej a górę kasy trzeba jeszcze włożyć w remont. Piszesz o replice, więc pewnie jest lepszy niż oryginał. :biggrin: Lefty ze swojej Chondy Szadol cudenka nie zrobisz wiec po co te dywagacje ??? :icon_mrgreen: Zostan lepiej przy minetowozie .... Spoko. Byle jaki chinol jest 100 razy lepszy niż Honda Shadow. Największa sraka pośród motocykli to chyba własnie Szedół. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi