Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Jestem ciekaw jak sprawuje sie moja yamaha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Jestem ciekaw jak sprawuje sie moja yamaha ?Tak myślałem, że to od Ciebie. Teraz jest cała rozebrana. Trzeba w niej kilka zeczy porobić przy zawieszeniu i siliniku (tzn oddławić ją bo) pazatym każdy nowy motocykl tak przygotowuje dla siebie, bo jak sam zrobie to weim na czym jeżdże. Tylko przypadkiem nie lej do kawasaki tego oleju co używałeś w DT, bo motocykl wykończysz. Ja odrazu go wylałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 dzięki za rade. Czy ten olej jest naprawde taki zły? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 co to za olej jesli mozna wiedziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Czy ten olej jest naprawde taki zły? Do zwykłych motorków może byc ale kawa to wyczynowy motocykl i potzrebuje najlepszych syntetycznych olei. Nawet Domnik Ci o tym napisał. Kup motula t 800 albo castrola r2. Ja nawet do DT takie leje. Pamiętaj na olejach nigdy nie oszczędzaj a tym bardziej w takim motocyklu.co to za olej jesli mozna wiedziec ??To był jakiś orlen 2t semi syntetic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 To był jakiś orlen 2t semi syntetic Tosz to gówno na maxa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Witam. Dobrze radzą. Ja przez taki shit zatarłem mtx'a, nie mówiąc co by się działo w takim KX'ie. Niestety na własnej kieszeni się przekonałem, że warto wydać pare złotych więcej na jakiś markowy olej. Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Orlen eee ? ja bym się bał tego wlewać...Do enduraków chyba najlepszy Motul nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 z orlenu to tylko mixol mozna zdzierzyc do starszych motorowerkow..ja leje mobil 1 4T - chyba najadekwatniejszy olej do niesportowcyh 4 suwowych motocykli - pod wzgledem ceny rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 no ja leje Mobil ale 2T do swojego skutera i chodzi dobrze, nie narzekam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Ja leje Shell Advence 2T sintetik, 32 złote litr ale na tym nie oszczędzm, bo nie powinno się , dobry olej dobrze robi silnikowi oraz trudniej go zatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Dzięki za odpowiedzi. Ja na szczęście jeszcze nie jeżdziłem na tym oleju co w yamaszce bo narazie jeżdze na tym paliwie co było jak go kupiłem.Ale musze kupić olej jakiśdobry :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 ja do dwusuwa zawsze leje jakiś naprawde konkretny olej. w przypadku aktualnej maszyny jest to "elf" moto 2xt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 jeśli można wiedziec ile on kosztuje? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Ceny dobrych olejów zaczynają się od 30złotych w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi