Hondzias12 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam w moim MTX powietrzak jest cylinder na tłok 53mm jakiś tuningowy pewnie cylinder... Był nicasil lecz się skończył więc wbiłem tuleje (kupiłem Honde bez tłoka) no i wpasowałem tłok i chodziła na oryginalnym gaźniku i wydechu. Nie wkręcała się powyżej 6 tyś obrotów i przerywała nie miała mocy, zostawiłem nią tak i chciałem się Was zapytać forumowicze jakiej gardzieli kupić gaźnik do tego sprzęta żeby nie było dużo roboty przy króćcu i jaki tłok żeby pasował. Dziś odkręciłem głowice i tłok ma niewielkie luzy a kompresji wogule nie ma a pojeździłem nią jakiś miesiąc... Tłok miałem od YZ 125 chyba :) Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 od początku jak wsadziłeś ten tłok nie wkręcała sie na obroty ??? może ma źle dobrane czasy otwierania okien ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondzias12 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Na początku nie kręciłem niej do końca lecz jako tako jakoś z ledwością się wkręciła na magiczne 7 tyś obrotów. Gaźnik miałem oryginalny z MTX 80 i raz z ATV 110. Na atv jak zakręciłem kranik i gazowałem to wkręciła magiczne 10k tyś obrotów po czym zgasła. Czyli wniosek z tego, że jak było mało paliwa w komorze to wkręcała. Co do okien pewny nie jestem chcecie to nagram filmik jak to funkcjonuje. Pozdrawiam i liczę na miłą pomoc :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi