Skocz do zawartości

Kingway coliber sport

Xazes
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do sprzedania kingwaya colibra sporta kolor czarno-czerwony.Oryginalny fabrycznie osiągał 70km/h,na długiej prostej dochodziłem do 75km/h.Przebieg niecałe 4000km zarejestrowany i opłacony aż do 6 kwietnia 2011.Przegląd ważny do 2013.Motorek posiada drobne ślady użytkowania na codzień był dbany nie cisłem nim ile się da ... tylko jeździłem do kolegi/sklepu itp. Systematycznie wymieniałem olej.Motorek w bdb stanie.

Posiada małe rysy na plastikach.

Cena do uzgodnienia

Podkarpacie Rudnik nad Sanem

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kingwa...60,707899%27%29

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kingwa...60,714209%27%29

Co do motorku posiada niewielkie ryski , rozszedł się tylny plastik koło wlewu paliwa - Te modele tak już mają praktycznie wszystkie colibry mają rozj... ten plastik nic nie poradzę , ale silnik nigdy mnie nie zawiódł i myślę ,że 70-75 to bardzo dobre osiągnięcie jak na chiński 4suw.

Cena hym 1500złotych do drobnej negocjacji , chętnie dodam kask i kuferek.

Co do ceny to ewentualnie możemy się dogadać na 1400złotych,dodam chętnie kask i kuferek (od nowości nie montowany,wraz z wszystkimi elementami potrzebnymi do założenia) , skuterek zawsze odpalał na tyk, nie miałem z nim żadnego problemu tylko raz mi się spaliła żarówka :) Stan oceniam na BDB + , silnik igła.

W razie czego proszę pisać na numer gadu-gadu: 6081918

Daje 600 zł i dwa worki pszenicy :cool:

Nawet nowy Coliber nie jest tyle wart.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.