Xazes Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam mam do sprzedania kingwaya colibra sporta kolor czarno-czerwony.Oryginalny fabrycznie osiągał 70km/h,na długiej prostej dochodziłem do 75km/h.Przebieg niecałe 4000km zarejestrowany i opłacony aż do 6 kwietnia 2011.Przegląd ważny do 2013.Motorek posiada drobne ślady użytkowania na codzień był dbany nie cisłem nim ile się da ... tylko jeździłem do kolegi/sklepu itp. Systematycznie wymieniałem olej.Motorek w bdb stanie. Posiada małe rysy na plastikach. Cena do uzgodnienia Podkarpacie Rudnik nad Sanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royroy Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam. Wstaw jakieś foto. :icon_razz: Napisz jaka cena albo podaj link do ogłoszenia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xazes Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kingwa...60,707899%27%29 http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kingwa...60,714209%27%29 Co do motorku posiada niewielkie ryski , rozszedł się tylny plastik koło wlewu paliwa - Te modele tak już mają praktycznie wszystkie colibry mają rozj... ten plastik nic nie poradzę , ale silnik nigdy mnie nie zawiódł i myślę ,że 70-75 to bardzo dobre osiągnięcie jak na chiński 4suw. Cena hym 1500złotych do drobnej negocjacji , chętnie dodam kask i kuferek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Daje 600 zł i dwa worki pszenicy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xazes Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co do ceny to ewentualnie możemy się dogadać na 1400złotych,dodam chętnie kask i kuferek (od nowości nie montowany,wraz z wszystkimi elementami potrzebnymi do założenia) , skuterek zawsze odpalał na tyk, nie miałem z nim żadnego problemu tylko raz mi się spaliła żarówka :) Stan oceniam na BDB + , silnik igła. W razie czego proszę pisać na numer gadu-gadu: 6081918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Daje 600 zł i dwa worki pszenicy :cool: Nawet nowy Coliber nie jest tyle wart. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xazes Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nowy coliber 2200złotych + rejestracja i jak ktoś chcę robić przeglądy to pierwszy 300km i 100złotych o de mnie jest taniej o 800złotych, a silnik igła i odblokowany seryjnie był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi