jimi11 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 W skrocie: Jazdy w poniedzialki, 60zl za dzien. Leci ktos jutro? Ja sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 W skrocie: Jazdy w poniedzialki, 60zl za dzien. Leci ktos jutro? Ja sie wybieram. Ja bym poleciał za tydzień, 20-tego ale czy wtedy tam można :crossy: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wlasnie wrocilem... Tor dzisiaj zamkniety :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dzwoniłem dziś do AMK w Radomiu i dowiedziałem się, że 20 września czyli w najbliższy poniedziałek tor otwarty jest dla motocyklistów w godz. 9-19. Wjazd 60zł, a w cenie piękna pogoda :cool: Kto leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja odpadam niestety :( Moglbys podac numer tel do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 tu są wszelkie informacje łącznie z tel. http://www.automobilklub.radom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 było git :bigrazz: prawie prywatnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbsz Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 było git :bigrazz: prawie prywatnie :biggrin: Daj znać jak wrzucisz gdzieś filmy. Szczególnie interesuje mnie te parę okrążeń za SV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Daj znać jak wrzucisz gdzieś filmy. Szczególnie interesuje mnie te parę okrążeń za SV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Chetny ktos na 11tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Chetny ktos na 11tego? Nie wiem jaka bedzie wyplata, ale ja bym skoczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Chętny ktoś w piątek 13-go?Ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Byłem wczoraj, wszystko git tylko jakiś spięty... może dlatego, że pierwszy raz sezone :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tłoczno tam bywa? Pewnie pojadę, jak już będę mógł :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 z uwagi na to, że jazdy dla moto odbywają się poza weekendem (poniedziałki i piątki), tłumów nie ma. W ostatni poniedziałek na drugiej turze było ok. 15 maszyn :icon_biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi