Buber Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Mam 2 sztuki na zbyciu, nówki, z promocji w Louisie - sprzedaję bo wyrwałem Sharka RSR2 :D http://allegro.pl/show_item.php?item=1225041151 Aha - zapomniałem - cena jest zabójcza! :) Chcę tyle ile dałem - tylko 120 euro/szt! Edytowane 9 Września 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi