Shakin Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Cebulka :) Anglik, więc nie jest to stan idealny, ale nadający się do jazdy. Nieoryginalne lusterka + nieoryginalne kierunki z przodu, ale jedzie prosto, świeci, skręca, hamuje więc myślę, że bedzie nam ok :) Poza tym zbliża się zima, będzie czas, żeby coś przy niej pokombinować. Pozdrawiam http://dl.dropbox.com/u/6219753/04092010157.jpg Edytowane 4 Września 2010 przez Shakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 graty : ) symaptyczny sprzęt ; ] Panie kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Po tym co przeczytałem to myślałem, że to jakiś szrot będzie. A tutaj całkiem, całkiem (zdjęcia) przyzwoity motorek! Wygląda na na prawdę zadbanego. Gratulacje i szerokości! No i powodzenia, przyda się :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No nie do końca taki zadbany. Prawy tylni plastik pęknięty. Jak to w Polsce bywa, śilnik pryśnięty srebrzanką. Chyba każda śrubka nosi ślady rdzy. No i tak jak mówie, idzie zima, bedzie mozna przy nim podłubać. No i co tez jest całkiem dobrą wiadomością - fabrycznie bez kagańca, 58KM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 piekna CeBula, mimo tych wad, które tu napisałeś ;] Że się tak bez ogródek zapytam: ile kosztowała? Zbieram powolutku na swoją CeBule i tak orientacyjnie chcę wiedzieć, za ile dostanę CB 500, która normalnie chodzi i prosto jeździ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Cieszę się, że Wam się podoba :) A ja bez ogródek odpowiem. 4500pln zapłaciłem za Cebulke. Moto jest z Anglii więc jeszcze z 500zł zabierze mi rejestracja z tłumaczeniami + jakieś 300zł ubezpieczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Gratulacje. Plastik kupisz w zimie na niemieckim, czy angielskim eBayu i to w takim samym malowaniu. Na bank. http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=cb+500+sei...6.c0.m270.l1313 Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Profil Cebulki na PJ -> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CB_500/109520 Plastik wiem, że jest osiągalny, ale nie wiem czy bardzo mi na nim zależy Teraz to wygląda tak -> http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/S...544.resized.JPG Podkleje to i zobaczymy jak to bedzie się trzymało... A z czasem może i plasstik kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Idę o zakład, że pęknięcie będzie postępować o wibracji. Albo to zaspawasz od wewnątrz przy użyciu odpowiednio dobranego tworzywa i opalarki, albo mata szklana od wewnątrz i żywica poliestrowa. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mam właśnie zamiar załatwić to matą szklaną. Jednak pierwsze co muszę zrobić to wymienić olej, filtry i resztę płynów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 no gratulacje i szerokości :crossy: jak wszystko porobisz to wyślij foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wysląda przyjaznie:) przyczepnosci :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) no widzę, że twoje moto można nie tylko oglądać na fotach, ale i obejrzeć i posłuchać na YT ;D To normalne że CB 500 aż tak "piszczą" ? zawsze wydawało mi się, że ten dźwięk jest trochę cichszy ;) Edytowane 5 Września 2010 przez oskarroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi