Jajo919 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 http://www.moto.allegro.pl/honda-dn-01-dn0...1213828673.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ładne dresy i adidasy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 W dodatku ściema w opisach tych aukcji :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo919 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Syrek Z nudów coś tam zaś wybadał :) Edytowane 4 Września 2010 przez Jajo919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 jeśli moto jest tak samo bezwypadkowe jak piszesz w opisie "SZWAJCARJI" to ja nie mam pytań ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Ale dlaczego on nie jest w dziale "Skutery"? ;) Widziałem identycznego ostatnio na Śląsku - nie miał plastików pod siedzeniem z lewej strony. Albo to ten, albo są u nas dwa identyczne DN-y. Edytowane 5 Września 2010 przez sorier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo919 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale dlaczego on nie jest w dziale "Skutery"? ;) Widziałem identycznego ostatnio na Śląsku - nie miał plastików pod siedzeniem z lewej strony. Albo to ten, albo są u nas dwa identyczne DN-y. Jeśli widziałeś go w Chudowie to jest właśnie ten , plastik itp wszytsko jest , stelaż montowany był a to ze była pogoda to sie wyskoczyło sprawdzić jak to jezdzi :) Zaskoczenie , BARDZO POZYTYWNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi