Skocz do zawartości

nietypowa sprawa - czy wyniknie z tego KICHA?

fifi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

mam problem.

w maju kupiłem motocykl- do remontu ale jeżdżący. W tym samym czasie urodził mi się syn. Całą uwagę jak zapewne się domyślacie pochłonęło życie rodzinne. mamy koniec sierpnia a ja nie przerejestrowałem motocykla (ale i tak nim nie jeżdżę) ale co gorsza skończyło się OC na poprzedniego właściciela! teraz chcę przerejestrować moto na siebie a nie mam ważnego OC. co mam zrobić? z tego co mi się wydaje bez ważnego OC nie przerejestruję moto a bez przerejestrowanego moto chyba nie opłacę OC na siebie.... nie wiem co robić.... pewnie będzie jakaś kara itp...

w US byłem i załatwiłem OK (stare moto za 950 zł - nawet nie było go w tabelach)

proszę o pomoc.... może ktoś miał podobne perypetie?

proszę o pomoc.... może ktoś miał podobne perypetie?

156 osób. i 3/4 z nich założyło nowy wątek, zamiast skorzystać z wyszukiwarki i znaleźć poprzednie :P

zapłacić oc, przerejestrować, przepisać oc na nowe dane. koniec

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

oj, dopsz... nie ma za co. po prostu gros pytań się powtarza w śród kilku mln postów na forum, więc przypominam o korzystaniu z szukajki ;)

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]