kamikazze Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Temat mozna zamknac. Bo dlugich rozwazaniach jednak jest Wloch :icon_twisted: Dzieki wszystkim za rady i sugestie. Dawaj foty! Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mowisz masz :icon_biggrin::P Choc myslalem ze juz widziales foty na apriliaforum.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 i jak się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Narazie mam przejechane ok 1000km wiec jeszcze nie wiele moge powiedziec. Na winklach jest bosko, na prostej sprinterem nie jest napewno :) Super sprawa jak ciagnie od samego dolu :icon_twisted: tyle ze powyzej 8k rpm niewiele sie dzieje. Jednak mi to odpowiada i trafilem idealnie w swoj gust :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 To ja się mogę podpiąć dalej pod tematem. Po sezonie zamierzam rozstać się z moją sową i myślę nad następcą. Kandydatki to: SP-1, 636, przy lepszych finansowych wiatrach 1000rr i może coś typu GSX-R 750, teraz pytania: duża jest różnica między 636 a innymi 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 z tym pytaniem chyba żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) nigdy nie jeździłem 636, więc nie mam pojęcia, a na papierze wygląda całkiem nieźle, bo 134 konie i mała masa Edytowane 7 Maja 2011 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 to taka troszkę mocniejsza 600tka, dużej różnicy nie odczujesz... co innego po przesiadce na pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kumpel miał 636 i był zachwycony, nie jeździłem, ale zachwalał bardzo i ciągle go wspomina, że świetny silnik, bardzo mocny. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Adel,ja bym na Twoim miejscu celował w gixxa 750. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 zdejmij jeden ząb z przodu w tym co masz i będzie podobnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi