Misza Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Jak sie wam wydaje: czy wstawienie gaźników podciśnieniowych Mikuni poprawi charakterystykę silnika, zmieni sie cokolwiek. Najbardziej licze na spadek spalania, ale nie wiem jaki będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 wstawienie podciśnieniowych gaźników na pewno nie poprawi charakterystyk silnika. W celu jej poprawienia wstawia się własnie "ciągane" gaźniki Załóż nowe ruskie gaźniki ze skośnymi komorami pływakowymi i płaskimi przepustnicami (nie pamietam w tej chwili sybmolu) i sobie dupy nie zawracaj, skórka nie warta wyprawki.Dobrze ustawiony rusek na nowych gaźnikach będzie Ci palił poniżej 5l/100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swistak Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Cześć! Najnowsze Urale są wyposażane w gaźniki KEIHIN L 22 AA . Nie mam na razie info czy są dostępne w Polsce (i za ile?!). Założyłem w zaszłym sezonie K-68U (z walcowatymi przepustnicami) i jestem z nich zadowolony, chociaż jakoś nie było okazji , żeby je precyzyjnie wyregulować. :oops: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 mój kumpel wstawil gazniki od kawasaki do dniepra ,zmniejszyło sie zuzycie paliwa i ciekawiej chodzi silniczek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi