Kyziak94 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam, musialem rozebrac koszyk sprzegłowy gdyz wymienialem połksiezyc... A wiem chodzi o to, sprzegło wogole nie ciagnie, luzne... Byc moze dlatego to ze nie ma kuleczek popychowych sprzegła:/? mam krotki popychacz i długi;] Prosze o napisanie o co chodzi, to bardzo wazne... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wyręczę Cię i podaję Ci kopalnie wiedzy. KLIK Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyziak94 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ok zrobilem, niby ładnie ciagnie;) tylko nie ma sprzegła... to sie okresla chyba jako "slizganie"? Wciskam bieg na sprzegle i motor jedzie:/ aa kiedy chce jechac to sprzeglo za bardzo ciagnie i non stop jest praktycznie sprzeglo:/ prosze o pomoc ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kup na allegro sprzęgło od TS 150 będziesz miał spokój wiem co mówię:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyziak94 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) niestety nie mam pianiedzy:/ a w jakis inny sposob naprawic? Moze zmienic olej? jezdze na hipol'u i tez nie mam go zawiele chyba... zmienic na lux 10 moze czy cos takiego? odpiszcie;d pilne... Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Kyziak94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Poczekaj na gotówkę! Sprzęgło w ETZ jest obecnie nie do naprawienia gdyż brakuje markowych części zamiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyziak94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 omg :O zaprowadze do mechanika i tyle:/ ale wczesniej wszystko chdziło elegancko... moze troche ciagneło ale to leciutko:/ co sie stało;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi