krzys3108 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Chciałbym się dowiedzieć jak ściągnąć dozownik z kmx 125. Proszę o szybką pomoc. Mój numer gg 11763731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Było wiele razy. Wężyk ze zbiornika oleju ucinasz i łączysz z wężykiem wchodzącym do krućca żeby zamknąć obieg z olejem w pompce aby jej nie zatrzeć. Otwór w krućcu zaślepiasz żeby nie ciągnął lewego powietrza i gotowe. Odłącz też linke od dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 nie prościej wymontować cały dozownik z silnika, razem ze zbiorniczkiem i wężykami ?? i tylko zaślepić dziure po węzyku wchodzącym do silnika ?? czemu chcesz go wymontować ?? jak robisz mieszanke samemu to potrzebujesz większą ilość oleju na ten sam dystans, do tego papranie sie z mieszaniem wożenie oleju w plecaku pojemnika z podziałką mam to teraz w crm strasznie niewygodne ........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Nie powiedziałbym że prościej w KMX jeżeli dobrze pamiętam dozownik jest na wierzchu za gaźnikiem więc trzeba by ściągać dyfuzor odkręcać całą pompke a tak tylko łączysz wężyki zaślepiasz jeden i gotowe. Poza tym zawsze można wrócić do oryginału. Nie każdy ufa dozownikom też kiedyś myślałem że to jest dobre w DT przejeździłem cały sezon, później kupiłem KDXa i też tak myślałem, pewnego pięknego dnia silnik stanął zatarł sie dozownik przestał podawać i tyle. Kumpel kupił DT też śmigał zrobił ze 100km i zatarty okazało sie że dozownik jest odłączony tyle że poprzedni właściciel nie powiedział tego przy kupnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys3108 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi