Digidy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) witam, planuje przesiadkę na inne moto, generalnie chciałbym jakąś CBR 600, ZZR 600 (na mocy mi nie zależy i nawet z 70KM starcza w 100%), ale też podobają starsze ZXR, zielone :biggrin: da się takim przepisowo/normalnie jeździć ? dlaczego taka pojemność duża? bo te 400-600 to same zajeżdżone, a im większa pojemność tym lepszy stan Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A ktoz to ci takie informacje sprzedal :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 które informacje? czy sa się takim zxr750 po mieście śmigać, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 "Im wieksza pojemnosc tym lepszy stan" Poza tym kazdym motocyklem da sie smigac po miescie, inaczej nie ujrzalbys zadnego litra na ulicach miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 czy sa się takim zxr750 po mieście śmigać, ? Trochę samozaparcia i się na pewno da :biggrin: ZXR, hmmm, piękna maszyna, piękny klasyk, wyrwanie w na prawdę przyzwoitym stanie graniczy z cudem. "a im większa pojemność tym lepszy stan" - :icon_biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 zxr to już legenda, poszukaj ładnej sztuki i bierz, jak na tamte lata to był bardzo dopracowany sprzęt... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) generalnie podoba mi się ZZR 600, FZR, ale ZXR ma ten dźwięk ścigacza jak go się pociągnie na czerwone pole - coś pięknego, ale to co mi się nie widzi w nim to przednie lampy jak dwa słoje, no i te wloty powietrza, od niedana podoba mi się ;) takie maszyny jak GPZ bez problemu ogarniam, chyba nie będę miał problemu z ścigaczem z lat 90 ? Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 takie maszyny jak GPZ bez problemu ogarniam, chyba nie będę miał problemu z ścigaczem z lat 90 ? Ale jaki GPZ? Były GPZ-y od 305 do 1100cm³ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 chodziło o GPZ 500 60 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ale to co mi się nie widzi w nim to przednie lampy jak dwa słoje Nie grzesz ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ale to co mi się nie widzi w nim to przednie lampy jak dwa słoje To motocykl projektowany u schyłku lat 80... Jak dla mnie wizualny majstersztyk :lalag: Do dzisiaj. A czy ograniesz? Przecież to Ty powinieneś wiedzieć o tym najlepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) czyli najlepszy z tych co wymieniłem jest ZXR? podobają mi się te nowsze ZX6-R (szczególnie 636 ), ale nie chce wydawać dużo na moto dlatego jak już się przesiądę to chce coś z lat 90-95 Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jak już się przesiądę to chce coś z lat 90-95 No to możesz się załapać na pierwszą 9 jeśli ZXR do końca Ci nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) No to możesz się załapać na pierwszą 9 jeśli ZXR do końca Ci nie pasuje... heh, chyba chodziło o 7, ale chciałbym jak najmniejszą pojemność i nawet blokadę mocy w okolicach 80 KM ale na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=dshJoVMPL_0 dobrze słychać co potrafi ZXR ( odgłos jakby grzmoty podczas burzy ) :bigrazz: Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To teraz mi powiedz, 9 czy 7 ujrzała światło dzienne do wspomninego przez Ciebie rocznika 95? Ciekawe, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi