Kustyk Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak wiadomo aktualnie jest wiele rodzajów rękawic.Zastanawia mnie jakie wy używacie i jakie byście polecili.Wiem tematy podobne były ale nic konkretnego . Budżet jaki ja chciałbym poświęcić to koszt 300 max 350 .... :respekt: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1180408217_rekawice_rst_rift.html polecam naprawdę dobre i uważam że nie ma sensu wydawać 300 400zł bo po co przecież one nam życia nie uratują w razie W. odpukać w niemalowane pozdrawiam Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zastanawia mnie jakie wy używacie i jakie byście polecili. Zalezy na co. Ja uzywam sportowych. Konkretnie Modeka Sport. Bezpieczne, testowane przy niejednym szlifie. Minusy: zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi