dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) opanuj się, bo wygląda na to, że faktycznie nie bardzo masz pojęcie za dyskusję o czym się bierzesz. fizyka się nie zmienia, ale przyjmij do wiadomości że skuter ma "nieco" odmienną konstrukcję i niekoniecznie musi jeździć "140-160" jsz Nigdzie nie napisałem, że musi jeździć i nie wiem skąd to wytrzasnąłeś i że jeździ się trochę inaczej to też oczywiste, ale pisanie, że "na tym jednym zakręcie zawsze używam przeciwskrętu" mówi, że na reszcie nie. Pytam więc jak? niestety dużo jest osób które nie świadomie używają przeciwskrętu ( używają bo inaczej się nie da ) , jednak w awaryjne sytuacji gdzie trzeba mocniej się złożyć nie wiedzą jak to zrobić i lądują na przeciwległym pasie... lub hamują i niestety moto stawiane do pionu... staje do pionu to i nie skręca więc leci prosto... Dokładnie o to mi chodzi i o agroturystę, który używa przeciwskrętu "tylko" w sytuacjach awaryjnych. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez dangerous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi