radez9 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ewentualnie wywal dętkę i zainwestuj w mus, do tego drugi trzymak i zapomnisz o tylnym kole do czasu wymiany opony. Chociaż kupno nowej opony będzie tańsze a shitasa możesz zachować na pamiątkę ;) Pytanie apropos musa - mam taki problem z przednią oponą że opona nie wychodzi na rant felgi - jakbym miał dętkę to bym napompował ze 3bary i sama by wyszła. A z musem co zrobić w takim przypadku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pytanie apropos musa - mam taki problem z przednią oponą że opona nie wychodzi na rant felgi - jakbym miał dętkę to bym napompował ze 3bary i sama by wyszła. A z musem co zrobić w takim przypadku ???? Chłopaki miały wentyle powstawiane, ale to raczej tylko ze strzału z zbiornika bo czy kompresor to podciągnie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pytanie apropos musa - mam taki problem z przednią oponą że opona nie wychodzi na rant felgi - jakbym miał dętkę to bym napompował ze 3bary i sama by wyszła. A z musem co zrobić w takim przypadku ???? Jedz do jakiegoś wulkanizatora i niech kompresorem pompuje powietrze przez dziurę po wentylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi