TomaszCA Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Tak w naszych czasach wygląda selekcja naturalna. Kiedyś o przeżyciu decydowała siła fizyczna, a dziś inteligencja lub jej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Właśnie z tą inteligencją jest coraz bardziej dramatyczny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Właśnie z tą inteligencją jest coraz bardziej dramatyczny problem... To chyba powinniśmy się cieszyć, słabe jednostki eliminują się same :icon_mrgreen: szkoda, że niektóre inteligentne zostają wyeliminowane przez taką słabą, która np jedzie tirem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Często taka jednostka jadąca tirem po prostu śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Osobny temat był chyba nie potrzebny, ale skoro juz jest... To mi mimo wszytko Tych ludzi bardzo szkoda... chociaż mocni z Nich idioci To mam nadzieje że z tego wyjdą, ale przedewszystkim też mam nadzieję że po Tym zdarzeniu wyciągnął pewne wnioski i zmądrzeją... I dopóki mają takiego młodzieńczego zjeba w głowie i zero odpowiedzialności niech nie wsiadają na motocykle a do puszek tym bardziej. Zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi