gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mam problem. W bandicie 650 z 2005 w przełączniku lewym brakuje przycisku klaksonu. Przez ten mankament nie chce przejść przegląd. Muszę wymienić przełącznik, bądź uzupełnik go o ten przycisk, ale na allegro nie ma w zasadzie części do tego modelu. Czy ma ktoś z Was jakiś pomysł, sugestie. W jaki sposób to rozwiązać? Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja wyprowadziłbym kable od klaksony z konsolki i zamontował jakiś akcesoryjny włącznik od lampki ze sklepu elektrycznego:) Chyba najtańsza opcja. Albo zmienić stację diagnostyczną, będzie jeszcze taniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Albo zmienić stację diagnostyczną, będzie jeszcze taniej ;) NIE CHODZI JEDYNIE O STACJE, KLAKSON JEST UŻYTECZNY... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Co do samego przeglądu, to jedź na inną stację, ale zdrowy rozsądek podpowiada, że klakson powinien działać, bo czasem potrafi uratować dupsko. Nie wiem jak w suzuki, ale w hondzie już od wielu lat wszystkie przyciski i przełączniki wyglądają tak samo, więc pewnie i wnętrze jest identyczne, a oznacza to tyle, że możesz część z innego moto założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gronoszowa mam taki przełącznik z przeznaczeniem na części, bo ma pęknięta obudowę. Jeśli podejdzie do Twojego, napisz na PW swoje dane to Ci prześle ten guzik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi